A mókás, viccesen őszinte, érzelmekre ható, komédiába illő hirdetésekkel lassan tele a padlás. Sokan próbálják ezzel a módszerrel kívánatosabbá tenni az eladó portékát. Ez a Simson hirdetés viszont azért különleges, mert még a nagy megosztások korszaka előtt született, a források szerint a mára megboldogult Expressz apróhirdetési oldalán.

Eladó Simson S 51 mindennel, ami motorozáshoz kell!

Frissen festett és fényezett, kiváló állapotú kávédaráló. Néhány a számtalan extra közül:

– Első-hátsó kerék
– ASIL: Automatikusan sebességhez igazodó levegőbefúvás (egyzónás)
– 3 sebesség előre + lábhajtásos rükverc
– Jobbra ÉS balra is fordítható kormány
– Teljes kompatibilitás a fizika törvényeivel

Amit adok hozzá:

– Gyertyakulcsot, mert az a Simsonos jó barátja – a smirglivel együtt
– Kannát, mert abban könnyebb összerázni a benzint a 2T olajjal
– Két original Simson (TM) tükröt, ha esetleg retro buliba készülnél menni
– Egy böhöm nehéz gerinclakatot 2 db kulccsal

Miért akarod megvenni?

– Mert nem értek hozzá. Tehát nem tuningoltam. Ha baja volt, akkor nem kókánykodtam bele és nem oldottuk meg okosba’ a Jóskával, hanem elvittem szervizbe, ahol olyanok javították meg akik már akkor hengert perselyeztek amikor én még a csattogós lepkét tologattam.

– Mert nincs jobb annál, mint mikor elsuhansz a sok dugóban aszalódó BMW-s bunkó között. Piros lámpánál ugyanez, csak ott az élményt újra és újra átélheted, mert a következő pirosig úgyis visszaelőznek.

– Mert egy velociraptor 25 km/órás sebességgel képes futni. Ezt a motort viszont Budapest és Kecskemét között használtam, laza 50-es, egyenletes tempóval. És még egy velociraptor sem evett meg engem. Tehát megbízható.

– Egy Tirannoszaurusz Rex 40-60 km/h-val képes futni, szóval ha sok van felétek, akkor ne Szimót vegyél. Egyszer mentem vele majdnem 70-et, de elfogyott a lejtő. Meg egyébként is szeretek élni.

– Mert 27 éves, és még mindig ugyanúgy néz ki, mint a boldog ’90-es években. Nézz a barátnődre. Most a motorra. Most megint a barátnődre. Naugye.

– Vadiúj kipufogó, első és hátsó gumi (külső és belső is), hengerfej, trafó, gyújtáskábel és pipa, illetve megszakító. A kis rohadék megbosszulta, hogy el akarom adni.

– Garázsban tartott, nem rohadt szét. Kint nem hagytam volna az utcán, mert utána még a szomszéd pizzéria futára is leköpött volna, pedig neki is csak egy szaros MZ-je van.

Azért adom el mindennel együtt, mert túl sok volt a pénzem – és amúgy is szeretem szopatni magam az állammal – ezért vettem egy autót.
A fizetendő összeg rugalmas. Adhatod 9 db tízezres, vagy 5 db huszas formájában. Utóbbi esetben nagyon hangosan fogom megköszönni a vásárlást, és nem kérdezek semmit. Továbbá fizethetsz természetben is. Az adásvételi megírása után kimegyünk a rétre, és ott adod oda a pénzt. Ha csak azért jönnél el megnézni, hogy lefikázd, ne fáradj. Lehet rajta hibát találni. Az ülése 27 éves, és látott már néhány feneket. Nem kell neki feleslegesen plusz egynéhány.”