Eladóvá vált társaságunk szeretett kis autója de mi csak HARCISZEKÉRBOZÓTNYÍRÓNAK hívjuk! Nagyon megbízható kis autó , egy igazi túlélő! Borzalmasan jól fekszi az utat vagy akár a mezőt… sosem hagyott cserben meg akkor sem amikor légvonalban fejen állva közlekedtem vele részegen.

Hibáik nem feltűnőek mert egységesen ronda …. átépített biztonsági tankja van de én csak úgy hívom hogy 5 literes szélvédőmosó flakon. Bal oldali lámpa nem világít amióta a szomszéd részegen nekiment talicskával… egy nagyon fontos extra megemlítendő, 2 kábelt kihúztam az akksirol és telepítettem bele egy szivargyújtó állomást! Csajozni megpróbáltunk vele de reménytelen!

A pontos végsebességét nem tudom de az utcába reggelente lehagyom az összes kóbor kutyát úgyhogy merem állítani HOGY GYORS ! Végig garázsban tartott volt ,amíg átépítettük a garázst, mert a Skoda tartotta a tetőt !

Természetesen friss vizsgas, a vizsgán nem is volt gond de utána megígértették velünk, hogy az első utunk a bontóba vezessen, de ez nem így lett mert nem vettek át a bontóba úgyhogy mégis megmaradt.

A fűtés nem a legjobb de ajándékba adok hozza 1 pár használt téli zoknit , természetesen kimosva meg plusz egy munkás pulcsit. Szervizelését mindig hozzáértő személy csinálta, bár sokan csak Pista bácsinak ismerik…. igaz egyszer fagyálló helyett pálinkával öntötte fel a hűtő rendszert de leeresztés után elfogyasztottuk!

Azoknak a kalandvágyóknak a figyelmébe ajánlom akik autópályán szeretnének közlekedni, hogy egy éves Pest megyei matricával rendelkezik, közlekedni nagyon kényelmes vele , mert sajnálatból a rendőrök se állítanak meg! Egyszeri alkalommal igazoltattak vele, ekkor a biztosúrak kezembe nyomtak 2000 forintot majd tovább tessékeltek miközben arcukon könnycsepp gördült ! Könnyen szerelhető akar botok és kavicsok felhasználásával ! Külseje harcias és letisztult …. és mivel a tető csomagtartót Pista bácsi eltávolította így tökéletes lett az aerodinamikai értékei. Kinek ajánlanám !!!?????

Egyaránt ajánlom kisebb akar nagyobb távra valamint csatába , kisebb harcokra , és partraszálláshoz!!!! De emellett tökéletes fűnyírásra is vagy elbaszni a szomszéd macskáját! Igazából minden területen megállja a helyét! Egyszer meg a Dunába is belementem vele és úszott egészen fenékig! Viccet félre téve az autó friss vizsgás és mindennapi használatban van és üzembiztos ! Végére még csak annyit hogy szeretném ha legalább annyira elmebetegekhez kerülne mint mi vagyunk.Eme hadivas bármikor megtekinthető illetve elvihető ! 40.000ft !!!