Újabb egyedi hirdetésre bukkantunk a használtautón, ami a legendás “fostalicska” Golfot idézi, legalábbis ami a hirdetés stílusát illeti. Annyira vicces már biztos nem lesz semmi, mint minden poénos használt autó hirdetés anyja, de mindenképp érdemes elolvasni a ropival kecsegtető Hófehérke marketing szövegét.
Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 1
Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 2

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska”

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska”

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 7
Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 8
Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 9
Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 10
Fotó megosztása:
Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 11
Ahogy már többször is mondtam, ha ez nem adja el a verdát, akkor semmi:
“Rászántam magam, eladom a fostalicskát. A lányom szerint Hófehérke. Gondolkodtam a dolgon, hófehérke akkor nézhetett így ki, mikor végigment rajta a hét. Van rajta olyan darabka ami nem lyukas. A jobb tükör. Már több mint egy éve vettem 200.000-re volt visszatekerve. Szinte új. Amikor hazajöttem vele, a fiam azzal fogadott, hogy Te Apa, ritkaszar autót vettél. Igaza van. De megy! Hóban is. Na nem mindig, de általában megy. Vagy húzzuk. Kötélen. Ha lenne nyaka, már rátekertem volna, biz’isten! 

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 12
Amúgy jó vétel ám. Mert odaadom bagóért. Leírom mi jó rajta, azt könnyű lesz: Bal fényszóró. Viszont nem eszik sokat (6 liter), már ha megy, mert ha a szervizben áll, akkor ennyit sem. 180-ért vettem, azóta cseréltek benne gyújtógyertyát (tegnap) meg valami vezérlést. Kényelmes – mondjuk én 184 cm vagyok nekem nem, de biztos van akinek az. 

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 13
Gyors, simán megy százhúszat – ha van olyan aki mer vele ilyen eszeveszett tempóban száguldani. Én nem sietek, ráérek, szóval el is adnám. Van benne lopásgátló! Azaz az egész egy lopásgátló. A VIII. kerületben rendszeresen kulccsal együtt ott hagyom egész napra, sosem vitték el. Aki elviszi kap ajándékba vele egy marék ropit, még az előző tulaj hagyta benne. Ja, az EGR szelep nem jó. Meg lehet csinálni, de minek. Vagy kikapcsolni a lámpát. Jut eszembe, tetettem bele szivargyújtót, mert az sem volt.

További képek ITT

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 14
Nem nincs benne elektromos ablak, és légzsák. Nem vagyok kereskedő. Nem sürgős. Azért 150 az ára, mert nem 120 vagy 140. Ha alkudozni szeretnénk, akkor 175 és 25-öt engedek.”
Ez megvolt? Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér:

Opel bőrben tért vissza az eladó “Fostalicska” 15