Közel 120 ezer forint reális ár ezért a háromajtós Swiftért, és ha nem vagy szemét (az eladó más szót használ), akkor még alkudni is lehet, sőt beszámítás is játszik. Persze nem mindenre.

“Sziasztok! Az autó minden nap 18 óra után, és hétvégén délutánonként tekinthető meg. Légyszíves e-mailt, vagy SMSt írjatok! (Nem, hétvégén nem dolgozom, csak másnapos vagyok) Bence vagyok, 25 éves phd hallgató, ez itt pedig az első autóm, Csibe! Nyugi, csak a színe miatt hívják így, bár egyszer szállítottam benne élő csirkéket anyámnak Szentgálról, de dobozban voltak, nem piszkították össze a kocsit.

Mivel az autókhoz egyáltalán nem értek, ezért inkább leírom a közös történetünket.(meg a végén azért a műszaki dolgokról is írok, ne aggódj) Ez a Suzuki Swift az első autóm, 2016 májusában vettem Pécsen, miután két héttel előtte meglett a jogsim. Jogsim két héttel előtte lett meg, az első ittas vezetéses büntetésem pedig mindössze 1 nappal utána. Nagy kanállal habzsoltam az életet! Egy fesztivál második reggelén indultunk el vele be a városba egy kis kevert és Kőbányai utánpótlásért, valamint időközben a szarhatnék is rámjött, de sajnos a rend éber őrei megállítottak, és kiderült, hogy maradt még a véremben abból a pár korty vitorlás szeszes italból, amit előző éjszaka fogyasztottam.

Nem sütőolaj van a motorban, és csirkét is csak egyszer szállítottak benne 2

Ez azonban csak a vásárlási terveimnek tett keresztbe, hiszen az őrsön, ahol a hivatalos szondát is megfújtam, kiváló körülmények között tudtam nagydolgomat elvégezni. Vagy egyszer, amikor a Művészetek völgyén voltam barátommal, és éppen hazafelé tartottunk, amikor a nem épp vízszintes parkolásnak köszönhetően, simán belegurultam az árokba. Annyira égő volt ez a manőver, hogy annak ellenére, hogy egy kortyot sem ittam, a segítő embereknek inkább azt mondtam, be vagyok baszva, mivel valószínűleg a macskám ki tudott volna parkolni a helyről. Tegyük hozzá, a macskák nagyon jól látnak sötétben. Igaz az autón is van lámpa, na mindegy. Miután az autónak ettől a manővertől bizonyítottan semmi baja nem lett, otthon még nekimentem a kertkapunak. YOLO Az autót nem tudom használni, egyszerűen nincs helye Budapesten, és nem szeretnék a városban vezetni. (én Balatoni gyerek vagyok) Sokkal olcsóbb a bérlet, jó a közlekedés. Szerintem nagyon olcsón adom, vissza szeretném adni anyámnak azt a pénzt, amit anno adott rá, megérdemli.

Nem sütőolaj van a motorban, és csirkét is csak egyszer szállítottak benne 3

Motorikusan teljesen rendben van, vezérlését megnézettem amikor megvettem, az olajat pedig kicseréltettem, 10ezer kilométerrel ezelőtt, és nem azt a fajta szart raktak bele amiben a mekiben sütik a sültkrumplit, hanem Castrolt. A sérülések a következők: Jobb hátsó része kicsit meghorzsolódott, és hiába kentem Bepanthennel mint az a hülyegyerek a reklámban, nem lett jobb. A jobb első ködlámpa fogója eltört. Ez mondjuk kb 380 forint lehet. Bal alul a küszöb kicsit meggyűrődött. A bal első ajtó kicsit lötyög. A bal első ülésen van egy nagyobb szakadás. Hiányzik a kalaptartó, mert nem volt otthon alom a macskáknak, és megtetszett nekik. Hajlandó vagyok engedni az árból, ha: Vicces vagy, mint a haverom Béla, őt eléggé bírom, mindig jófej. De ha Bélához hasonlóan nagyon sok szar szóviccet mondasz, akkor emelkedni fog az ára, nem lejjebb menni. Ha egy kis flegma fasz vagy, mint egy másik barátom Bálint, akkor vegyél magadnak BMW-t, jobb arc attól sem leszel, de legalább nem kell kibírnom téged ahogy 3000 Forintot alkudsz az árból, és még kibírhatatlan is vagy.

Amennyiben HÁZI KÉSZÍTÉSŰ hatlapost hozol, jó áron beszámítom! (na persze nem teljes értékig) Mivel nincs égető szükségem a pénzre, az autót viszont szeretném eladni, ezért ha be tudod bizonyítani, hogy hátrányos helyzetű vagy, és szükséged lenne egy autóra, szívesen engedek még többet. De ha egy geci vagy, én is az leszek. Köszi, hogy elolvastad, Aranyeső a családodra!”

Ilyen autókat tudsz venni egy telefon áráért