Majdnem kétszer annyival hajtott a megengedetthez képest a brit M1-es autópályán egy hófehér Mercedes-AMG G63-mal egy nő. A derbyshire-i rendőrség számolt be róla, hogy 100-130 mérföld/órával (161-209 km/órával) hasított, holott maximum 70 mérföld/óráva (113 km/órával) lett volna szabad.

Amikor az egyenruhások megállították a hölgyet, a közel 100 kilométer/órás sebességtúllépést azzal magyarázta, hogy sürgősen találnia kellene egy mosdót. Helyzetén mit sem javított, hogy vezetői engedélye is csak ideiglenes volt, mert így felügyelet mellett kellett volna vezetnie. A hatályos előírásoknak megfelelően a járművet lefoglalták, a nőre pedig várhatóan csak komoly pénzbírság fejében szerezheti vissza a jogosítványát.

Nem derült ki, igazat mondott-e a gyorshajtó, mindenesetre az is eszébe juthatott volna, hogy valamelyik pihenőhelyen intézze el folyóügyeit.

A 200 km/óra feletti tempó pedig a legkevésbé sem a véletlen műve: a G63 4,0 literes, ikerturbós V8-asának köszönhetően akár a 220 km/órára is képes kilőni. 577 lóerős teljesítményt, 850 Nm-es nyomatékot produkál az összkerékhajtású terepjáró, ami 0-ról 100-ra 4,5 másodperc alatt gyorsul.