Kereskedésből loptak el egy vadonatúj Corvette-et július 15-én, szerdán, ám a hatóságok részben annak nyomkövetőjének segítségével gyorsan felderítették a sportautót – adta hírül a Click on Detroit cikkére hivatkozva a Carscoops.

A tolvajokat ugyanis egy balesettel végződő autós üldözés során fogták el a helyi, michigani rendőrök, miután azok nekiütköztek egy kisteherautónak, majd egy sor parkoló autónak. A rendőrautó fedélzeti kamerájának felvételén hallható is, ahogyan az egyenruhások konstatálták, hogy a Corvette teljes jobb oldala megsemmisült.

Miután a C8-as Corvette-tel nem tudták folytatni az útjukat, a sofőr és utasa saját lábán próbált elmenekülni a helyszínről, ám ezt a kísérletet sem koronázta siker. Belátva, hogy a rendőrautóval szemben nem volt esélye, a maszkot viselő tolvaj végül egy játszótérnél adta meg magát, nem messze a baleset helyszínétől.

Twitter-oldalán annyit közölt az eset kapcsán a michigani rendőrség, hogy a tolvajokat még nem állították elő, de ez már csak idő kérése. Azt viszont megállapították, hogy a közel 500 lóerős, középmotoros sportautó abszolút totálkáros lett.