Több tanulságot is hordoz ez az esés, amit a húszas évei elején járó fiatal lány mutatott be valahol az oroszországi Szocsiban. Egyrészt az utcai versenyzés a kerekek számától függetlenül életveszélyes, rossz ötlet. Megfelelő ruházat nélkül motorozni pedig minden körülmények között az, mert a rengeteg most beszerzett horzsolás is megúszható lett volna, ha Angelina nem szakadt farmerban ül a motorra. 

190 km/órával esett a fiatal motoros lány, karcolásokkal megúszta 1

Mert Angelina átlagos utcai ruhában indult a Kawasaki ZX-6R nyergében, és kezdett versenyezni egy helyi autóssal.

a videó a hirdetés után indul

A tempó már 190 km/óra körül járt, amikor az első villa beriszált, aminek esés lett a vége. Egy hihetetlenül mázlista esés, mert Angelina egyrészt túlélte, másrészt nem szenvedett maradandó sérülést, csontja sem tört.

190 km/órával esett a fiatal motoros lány, karcolásokkal megúszta 2190 km/órával esett a fiatal motoros lány, karcolásokkal megúszta 3

Még a terebélyes horzsolásokat is elkerülhette volna, ha megfelelő, protektoros motoros ruházatot húz fel, remélhetőleg tanul az esetből.

190 km/órával esett a fiatal motoros lány, karcolásokkal megúszta 4

Annál is inkább, mert nem ő az első Instagramon hírnevet kereső orosz motoros hölgy, aki balesetet szenvedett, de ő túlélte, 2018-ban a 22 éves Olga Petrova viszont nem. Utolsó őszi útjára indult a szezonban, amikor egy Volvónak ütközött, és a helyszínen meghalt. 

190 km/órával esett a fiatal motoros lány, karcolásokkal megúszta 5

Olga Petrova 22 évesen halt meg motoros balesetben

Szintén egy közönségnek motorozó, csinos hölgy vesztette életét: Olga Pronina szelfizés közben, nagy sebességgel csapódott a szalagkorlátnak. Bár bukósisakot viselt, más védőfelszerelés nem volt rajta, szokása szerint utcai ruhában, pólóban és farmerban száguldozott. Mire a mentők a helyszínre értek, belehalt sérüléseibe.

Pronina valóságos sztár volt az Instagramon: Monika9422 című profilját közel 140 ezer rajongó követte. A rá irányuló figyelem fenntartásáért videóiban gyakran vállalt veszélyes mutatványokat nagy sebesség mellett.