22 ezer dollár, átszámítva valamivel több mint hét millió forint – jelenleg ennyit kérnek egy 2008-as Porsche 911 Carrera S-ért, melyet új korában ennek ötszöröséért kínáltak. Az ár láttán azonnal a levegőbe is csaphatnánk, hiszen a hasonló korú autók kezdőára is ennek majdnem a duplája, de éppen emiatt el is gondolkodik az ember, hogy ez a példány miért ilyen gyanúsan olcsó.

Ne keresd az anyósülést ebben a 911-esben 1

A képre kattintva galéria nyílik

Első ránézésre semmi sem indokolja az alacsony árat. A 911-es 3,8 literes hathengerese nem kaphatott túl nagy terhelést az elmúlt 12 évben, 53 108 kilométert mentek csak vele. A Carrara-fehér fényezésű, gyári Aerokittel felszerelt hatsebességes kézi váltós sportautó turpissága a belső térben rejlik.

Ne keresd az anyósülést ebben a 911-esben 2

Tulajdonosa ugyanis úgy döntött, hogy versenyautósabbra hangolja Porschéját, mégpedig úgy, hogy középre ülteti magát. A munkát az ohiói Trinity Motorsports Group szakemberei végezték el, akik kiszedték az eredeti műszerfalat, és egy egyedi, bőrből és karbonszálas anyagból készült darabbal helyettesítették azt. A középkonzol jobbra tolásával így lett hely a Cobra sportülésnek, melyet balra el lehet forgatni, ezzel megkönnyítve a ki- és beszállást.

Ne keresd az anyósülést ebben a 911-esben 3

Az autóra eddig hét ajánlat érkezett, ám ahogy korábban írtuk, az eddigi legmagasabb is elmarad még a merítés aljától is. Az átalakítás vélhetően sokakat elriaszt a vásárlástól. Te megvennéd így is a Porschét? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szavazz a videó után!

Megvennéd a három üléses Porschét?
Igen, hétmillióért bármikor!
46% (1406)
Ha olcsóbb lenne, akkor igen.
19% (576)
Nem. Egy Porsche nézzen ki normálisan, ne így!
35% (1097)