Az elnöki konvoj legérdekesebb darabja mindig a páncélozott, mozgó erődként közlekedő limuzin, de azért a kísérő járművek sem mindennapiak. A látogatások során létfontosságú stabil kommunikációért például külön autó felel, a RoadRunner kódnév alatt futó furgonok mindig a legmodernebb távközlési technológiával voltak felszerelte.

A most eladó sorba került fekete Ford E350-es is ilyen RoadRunner szerepben szolgálta Bill Clinton biztonságát. 1994-ben készült el, akkori értéken is horribilis összegért 100 ezer dollárért. Ennyi pénzért a kor színvonalán mindent tudott, amit adatátvitelben tudni lehetett, állandó élő műholdas kapcsolatban volt, biztosította az elnök azonnali elérhetőségét a hadsereg számára, járjon bárhol a világban.

Ezzel tehát nem volt gond a roaming, az amerikai elnöknek mindig elég erős jel állt rendelkezésre, ha épp arról kellett volna döntenie út közben, hogy merre lőjék ki a rakétasilókban várakozó atomtölteteket. 

Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 1

A bordás lemez fellépőkön a testőrök álltak menet közben

Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 2

Munkalámpákat is kapott a tetőre, az eredeti antennákat már leszerelték

Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 3

Egy korabeli kép

Az autó tehát egy mozgó, ezerszer túlbiztosított, minden frekvencián működő telefonfülke, rengeteg vezetékkel, ipari csatlakozókkal, és egy 7,5 literes V8-as motorral, összkerékhajtással, eredetileg három, de ebben az esetben már csak egy generátorral felszerelve. 

Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 4Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 5Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 6Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 7Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 8Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 9Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 10Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 11Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 12Elnököt kísérő ügynökautó eladó az USA-ban 13

Lehet a történelem egy darabja, de akár mozgó áramforrás is, vagy egyedi lakóautó, csak az új tulaj fantáziája szab határt, aki hajlandó ezért a fekete furgonért 31 000 dollárt (kb. 10 millió forint) fizetni.