Sant’Agata Bolognese városában van a Lamborghini központja, a hozzá legközelebb eső reptér pedig az Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi. A Nobel-díjas fizikusról elnevezett repülőtér csak a hetedik legnagyobb forgalmú Olaszországban, pedig 2016-ban 7 680 992 utas használta, akiknek háromnegyede külföldi. Bizonyára sokkal jobban teltek a várakozás percei azoknak, akik kiszúrták a kifutón dolgozó sportautók egyikét.

Mert a Lamborghini már évek óta biztosít autókat a repülőtér számára, melyeket egyre gyakrabban cserélnek újabbra. Már harmadjára készítettek fel Huracánt arra a célra, hogy parkolóhelyig vagy csápig vezesse az érkező repülőt.

Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 2
Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 3

Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren

Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 10
Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 11
Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 12
Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 13
Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 14
Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 15
Fotó megosztása:

Ahogy korábban, úgy most is a Centro Stile készített grafikát az autóra, ezúttal egy sárga színű Huracán volt az alap. Az autóra felkerült a follow me – tehát kövess engem – felirat és a borostyán színű villogó is, továbbá a szükséges kommunikációs eszközökkel szerelték fel a Lamborghinit. Kellően feltűnő ahhoz, hogy azonnal posztolja, aki csak látja. Így nem csak több emberhez jut el a Lamborghini, de van a történetben egy pici csavar is. Azok, akik a Ferrarihoz érkeznek, általában szintén a bolognai reptéren szállnak le.

5,2 literes, szívó V10-es motor dolgozik a Lamborghini Huracán LP580-2-ben, ami 580 lóerős, 540 Nm nyomatéka van és ahogyan azt a 2-es szám jelzi, csak a két hátsó kereket hajtja. Ebben a formában a Huracán 33 kg-mal könnyebb, csak 1 389 kg. 3,4 másodperc alatt sprintel 100-ra, a végsebessége 320 km/óra. Erre a képességre azonban csak munkaidő után van szükség.

Lamborghini Huracán után mennek a repülők a bolognai reptéren 17