Nem szokványos reptéri járművet láthatnak azok a szerencsések, akik az Aeroporto di Bologna várótermében a kifutópálya bambulásával töltik el az idejüket. Itt teljesít szolgálatot ugyanis egy vadiúj Lamborghini Huracán LP610-4-es, amit természetesen a Centro Stile a feladathoz alakított. A sárga-fekete kockás, munkára fogott sportkocsi jövő év januárjáig segíti a reptér dolgozóit, akik bizonyára a szokásosnál lelkesebben tolják a napi rutint.

bologna-airport-lamborghini-huracanMár korábban, 2013-ban is volt ilyen akciója a Lamborghininek, akkor egy hétig dolgozott ezen a reptéren az akkor debütáló Aventador. Emellett az olasz rendőrség is tartott korábban Gallardót, most pedig ők is Huracánra váltottak az új típus megjelenésével. Naná, hogy ez a Sant’Agata-i gyártónak fontosabb egy picikével.

bologna-airport-lamborghini-huracan (2)A Lamborghini-kínálat belépőszintje a Huracán, amelyben 5,2 literes, V10-es szívó benzinmotor dolgozik, teljesítménye 610 lóerő, maximális forgatónyomatéka pedig 560 Nm. Kezdetben csak 7 sebességes dupla kuplungos váltóval és összkerékhajtással volt elérhető, most azonban már sorra jönnek ki a tisztán hátsókerék-hajtású változatok is.

BestCars-Cikk-620x310