A Porsche hetvenedik születésnapján jelent meg a Le Mans-i Moby Dick modern átirata, melynek alapjait a 911 GT2 RS szolgáltatja. Mindössze 77 példány készül belőle és természetesen a bőven több mint 700 ezer eurós ár ellenére pillanatok alatt el is fogyott az összes. Ezeket az autókat a Porsche pályára szánta, de egész biztosan féltett gyűjtői darabok lesznek végül.

Az autó lapos orrot és az eredetihez hűen hosszított fart kapott. Az autót a jellegzetes Martini csíkokkal mutatták be, de most azt is megnézhetjük, hogy mi van a fényezés alatt. Szénszál erősítésű műanyag mindenütt. Vagy, ha úgy jobban tetszik: karbon. A farában lévő biturbó, hathengeres boxermotor 700 lóerős, hozzá hétgangos duplakuplungos váltó csatlakozik. Az autó súlya 1,4 tonna alatti.

Így néz ki meztelenül a Porsche 700 lovas pályagépe 2

Ahogyan ez egy ilyen kaliberű ritkaság esetében lenni szokott, itt is személyre szabható a külső – ha már a célszerű beltér adott -, így a Martini csíkok helyett akár más legendás versenyautó festését is viselheti majd a 935-ös, mint például a Gulf világoskék és narancs kombinációját:

Így néz ki meztelenül a Porsche 700 lovas pályagépe 3