Különleges ez az 1963-as Lincoln Continental, melyet közel 36 millió forintnak megfelelő összegért kínálnak eladásra az eBay-en. Eredetileg nem ebben az elnöki limuzin formátumban látta meg a világot. Azonban annak érdekében, hogy épp úgy nézzen ki, mint John Fitzgerald Kennedy autója a merénylet idején, minden apró részletet átalakítottak rajta. Megnyújtották a tengelytávját, az elejére felszerelték a zászlótartókat és a szélvédőhöz a keresőlámpákat.

Hátul lépcsős lökhárítót kapott, valamint pótkereket és két kapaszkodót is és minden apró plecsnit, még a Hess & Eisenhardt táblát is. A sötétkék színű limuzin beltere is épp olyan, mint az elnöki autóé volt, a sötétkék bőrülések közepe világosabb szürkés, szereltek bele rádiót. Az első és a leghátsó ülés egybepados, középen pedig két ülőhely található. A motorja bő 300 lóerős, 7 literes, V8-as, amihez háromgangos automataváltó csatlakozik.

Szomorú, de szép elnöki limuzin ez a nyitott Lincoln Continental 2

Az autó annyira tökéletesre sikerült, hogy számos kiállítást megjárt már, melyben természetesen az Amerikai Egyesült Államok harmincötödik elnökére emlékeztek. Ezért is szerepel rajta a GG 300-as rendszám. 1963. november 22-én Lee Harvey Oswald lőtte le John Fitzgerald Kennedyt a Texas államban lévő Dallasban. Nem sokkal azután, hogy az autó nagyjából 15 km/órás sebességről lassítva bekanyarodott az Elm Streetre, lövések dördültek el. A tettest két nap alatt elfogták, majd kongresszusi bizottságot állítottak fel az eset miatt. Ez a bizottság tíz hónapnyi munka után készítette el a Warren-jelentést, ami szerint Oswald – akit később Jack Ruby lőtt le – magányos tettes volt. Tehát semmilyen más szervezet nem állt mögötte. Ezeket az aktákat 75 évre titkosították.

Szomorú, de szép elnöki limuzin ez a nyitott Lincoln Continental 3