Vannak Ferrarik, amik egyszerűen sokba kerülnek, de bárki számára elérhetőek. Aztán egy lépcsővel feljebb már ritkább a levegő, itt egyedi elbírálás alapján kaphat valaki egy ritkaságnak ígérkező modellből. Ehhez nem árt, ha jó adag pénz lapul a zsebben és korábbi Ferrarik is parkolnak a garázsban. Még ennél is van feljebb, hiszen több olyan milliárdos akad, akinek még ezek az autók sem felelnek meg, teljesen személyre szabott, egyedi darabot szeretnének. Az olaszok természetesen az ő igényeiket is kielégítik 2008 óta.

Ahogyan a kezdeti időkben, úgy most is lehetőség van arra, hogy egyedi karosszériát kapjon egy Ferrari sportkocsi. Ebben az esetben például az 599 GTO technikáját csomagolták újra egy Dubaiban élő indiai petrolkémiai iparmágnás megrendelésére. Cheerag Arya nem tudta sokáig élvezni az autót, amiben mostanra kevesebb mint 115 kilométert tekertek. A pletykák szerint úgy negyven másik autóval együtt kellett hátrahagynia a 2011-ben átvett SP30-ast, amikor egy sikertelen üzlet miatt menekülni kényszerült.

Kevés olyan Ferrari van, ami ennél ritkább 2

A fényszórókat ugyan a 458 Italiától kölcsönözték, de az autó többi eleme teljesen egyedi, egész biztosan nem találkozhatunk vele más modelleken. A beltér már szokott elemekből épül, ráadásul a fedélzeti rendszer kijelzőjén olvasható az 599 GTO felirat is, mely egyértelműen elárulja az alapot. A gépháztető alatt lévő szívó V12-es motor 8250-es fordulatnál adja le 670 lóerejét, mely mellé 6500-tól 620 Nm nyomaték társul. Álló helyzetből 3,3 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, a végsebessége 335 km/óra. Az autó árát igazán nehéz megtippelni, hiszen teljesen egyedi darabról van szó.

Kevés olyan Ferrari van, ami ennél ritkább 3