A héten számos izgalmas dolog történt az autózás világában, amelyről érdemes volt beszámolni. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod, összeszedtük a hét legfontosabb cikkeit a Vezessről.

Egyszerre csak 5 litert

Önálló akcióba kezdett egy hazai OMV-benzinkút, de a központból nagyon gyorsan leállították, a szabályokat be kell tartani.

Nem bírják tovább a hazai benzinkutasok 1

Egy tankoláshoz maximum 5 liter gázolajat biztosítottak, hiszen minden egyes litert veszteséggel értékesít, áll a kiragasztott üzenetben. A lényeg, hogy ha kevesebbet ad el, akkor kevesebb lesz a vesztesége is. KÍVÁNCSI VAGY AZ OMV REAKCIÓJÁRA? KATTINTS A KÉPRE!

Azóta pedig a helyzet egyre csak fokozódik, a kis benzinkutak helyzete elég kilátástalan a hatósági ár miatt.

Ha Bugatti Chironnal jársz, akkor is be kell tartanod a szabályokat

Egyre kevesebb államban kötelező az első rendszámtábla az amerikai kontinensen, sőt, Kanadában már csak néhány tartományban írják elő a használatát. Ezzel szemben Európában kötelező, csakúgy, mint az Európai Unióból 2021. január 1-jén kilépett Egyesült Királyságban. És itt jön a képbe az alábbi Bugatti.

Használt autó: sokba fájhatnak a tévhitek

Ha használt autót keresel, nem érdemes sem a gyártó országokat, sem a márkák összes típusát egy kalap alá venned. Mi a Vezessnél segíteni szeretnénk a megfelelő használt autó megtalálásában bizonyos berögződések felvillantásával. A téveszméket nem állítottuk sorrendbe, mert nehéz volna ostobaságtartalmukat patikamérlegen mérni, de közös bennük, hogy elengedésükkel könnyebb lesz jó használt autót venni. Mert nektek egyetlenegy használt autóra van szükségetek, annak az állapota, karbantartottsága, háttere a lényeges.

Vennél olcsóbban törött autót?

Értékbecslő: Nissan 350Z

A V6 ereje tud sok lenni a két hátsó keréken, itt is akadnak vágásnyomok a karosszérián. Az autót ennek tudatában vette meg tulaja és hozta el nekünk, hogy stábunk átvizsgálhassa és kipróbálhassa.