Reggel hat után keltem fel, az ablakpárkányomon pedig vidáman ugráltak az esőcseppek. Bosszankodni kár lett volna miattuk, talán még egy kicsit örültem is neki, mert az égi áldással együtt már aligha lehetne hitelesebb a Bentley Flying Spur. Nyilván megkerülhetetlen volt, hogy teát fogyasszak. Mázli, hogy a skóciai kiránduláson zsákmányoltam English breakfast tea-t.

Testes íze van és magas koffeintartalma miatt ajánlott reggel fogyasztani, méghozzá tejjel. Barbár módon én inkább maradtam a két cukornál. Ezt egyébként háromféle teából keverik: asszám, ceyloni és kenyai.

Hogy miből áll a Flying Spur? Egész egyszerűen mindenből a legjobbat kapja. Fényezését hosszasan vizslatják és pergetik róla a porcukrot (vagy talán mást), hogy a lehető legtökéletesebb legyen. A bőrkárpithoz csak fenntartható gazdálkodásban, északon legelésző marhák irháját használják, mert az a legjobb minőségű. Ebből a kompakt W12-es biturbóból és a 8 sebességes duplakuplungos automatából sem kap más, kizárólag a Bentley-nek készül. És ettől olyan is: tökéletes!

Hamarosan jön a teszt, addig nézd meg videón a Bentley Flying Spurt!