Maybach by Virgil Abloh: csak így nevezik azt a minden földi jóval felszerelt Mercedes-Maybach S680 típust, amelyen keresztül a világ százötven szerencsés gyűjtője ismerheti meg a 41 éves korában elhunyt filantróp formatervező és építész, Virgil Abloh hagyatékát.

Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 1
Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 2

Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest

Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest

Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 8
Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 9
Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 10
Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 11
Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 12
Fotó megosztása:

A kéttónusú fényezés magától értetődő a Maybachnál, de ez a fekete/homokszín párosítás egyedi – arról nem is beszélve, hogy emlékeztet arra a kooperációra, amelyet Abloh halálakor mutatott be a Daimler. A színkombináció a beltérben is visszatér, sőt, a speciális óriáslimuzinnal párhuzamosan bemutatott divatkollekció darabjait is homokszínben mutatták be.

A hátsó középkonzolt, a hátsó párnázatot, fejtámaszokat és küszöböket a Maybach és Virgil Abloh logói díszítik. Ezek a logók köszönnek vissza az autóhoz mellékelt ponyván is.

A vásárlók egy homokszín nappabőrbe csomagolt fadobozkát is kapnak: ebben megtalálható autójuk 1:18 léptékű makettje, a két indítókulcs, valamint egy karabiner.

A különleges S680-asból mindössze 150 darab készül, az árat nem hozta nyilvánosságra a cég.

Nem kapsz ma ennél fényűzőbb Mercedest 14

Abloh és a Mercedes első közös tervezésű autója egy nem evilági G-osztály volt, amit ide kattintva ismerhetsz meg.

Szimpatikus a Mercedes S680 612 lóerős V12-es motorja, de nem tartasz igényt a Maybach hiperluxusára, ellenben vannak haragosaid? Erre is létezik megoldás: kattints az alábbi képre!