110 lóerős, 1,2 literes turbómotorral, digitális műszeregységgel, 10 colos érintőképernyővel, gerincbarát ülésekkel, automata klímaberendezéssel, széles körű vezetőtámogató funkcionalitással, parkolóradarokkal és -kamerával, valamint adaptív LED-es fényszórókkal indítja útjára új generációs alsó-középkategóriás modelljét az Opel.

Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 1
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 2

Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra

Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 10
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 11
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 12
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 13
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 14
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 15
Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 16
Fotó megosztása:

A magas felszereltségnek megkérik az árát, az új Opel Astra 7 390 000 forinttól indul Magyarországon. Bár erről most nincs szó, később nyilván lesznek kedvezőbb árfekvésű, szerényebben felszerelt változatok is. A ferdehátú ötajtóssal egy időben a kombi (Sports Tourer) kivitel is megérkezik a kereskedésekbe, ennek felára 350 000 Ft.

Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 17

Ezek egyébként erősen kedvezményes árak, amelyek gyári finanszírozás igénybevétele esetén érvényesek. Anélkül 200 000 forinttal magasabban indul az autó, és ez még mindig a bevezető kedvezménnyel könnyített ár: a belépő, ötajtós modell hivatalos listaára 8 320 000 forint.

Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 18

A 110 lóerős benzinmotor mellett kérhető 130 lóerős benzines (akár nyolcfokozatú automata váltóval), 130 lóerős dízel (kézi vagy automata váltóval), valamint 180 lóerős plug-in hibrid egység. Az utóbbi listaára 13 700 000 Ft (ötajtós).

Fapados verzió nélkül rajtol itthon az új Opel Astra 19

A Business Edition kivitelen kívül két másik felszereltségi szint is rendelkezésre áll. Az Elegance szint legfontosabb extra alapfelszerelése a kétzónás klímaberendezés és az adaptív tempomat, míg a GS Line a nyilvánvaló optikai extrákon túl 360 fokos panoráma kamerarendszert is kínál.