A japán kézműves hagyományok előszeretettel nyúlnak kritikus tisztelettel a természethez: ápolják, ugyanakkor tökéletesítik is annak jellemzőit. Kiváló példája ennek a Lexus legújabb belpiacos limitált kiadása.

Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 1
Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 2

Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába?

Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába?

Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 9
Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 10
Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 11
Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 12
Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 13
Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 14
Fotó megosztása:

Miután felső kategóriás kupéjából az LC-ből a repülés élményét ígérő – és ígéretét speciális aerodinamikai részleteinek köszönhetően részben meg is valósító – különkiadást készített, a Lexus belépő sportmodelljét is különleges kezelésnek vetette alá. A Lexus RC Emotional Ash a nevében is jelzett kőrisfa-betéteknek köszönheti egyedi hangulatát.

Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 15

 

Az Emotional Ash kiadás sok szempontból az Észak-Amerikában már bemutatott Black Line kivitel japán belpiacos változata. Orsó alakú hűtőmaszkja, külső tükrei és kipufogóvégződése ugyanúgy magas fényű fekete kidolgozást kapott; 19 colos keréktárcsái és ezüst öltésekkel varrott sportülései (szintén mind feketék) ugyanúgy az F Sport modellváltozattól származnak.

Te beleülnél egy érzelmes kőrisfába? 16

A lényeget a végére hagytuk: az ablakemelő gombok panelje, a műszerfal díszítőbetétei és a kormánykerék felső íve nyitott pórusú kőrisfából készültek. Az erőteljes erezetű faanyagokra jellemző, különleges textúrát speciális „Honjo” ezüst festékanyaggal kezelik: ez megvilágítva szinte felragyog, még kontrasztosabbá téve az egyedi, természetes felületet.