Dante Trussardi 1911-ben alapította divatcégét, mely kezdetben csak bőrkesztyűkkel foglalkozott. Ezeket nem csupán az utcán láthatták viszont, hanem a második világháború idején ő szállította az olasz hadseregnek is a kesztyűket. 1970-ben Dante vadászbalesetben vesztette életét és ekkor vette át tőle Nicola Trussardi az üzletet. Innentől már táskákkal, övekkel és cipőkkel is bővült a kínálat, amit aztán az évek során egyre több holmi követett. A divatcéget a mai napig Trussardiék vezetik. Ők segítettek most a Fiatnak egy luxusra hajazó változatot csinálni az összkerekes Pandából.

Divatcikk lesz a Fiat Pandából 1
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 2

Divatcikk lesz a Fiat Pandából

Divatcikk lesz a Fiat Pandából

Divatcikk lesz a Fiat Pandából 14
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 15
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 16
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 17
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 18
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 19
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 20
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 21
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 22
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 23
Divatcikk lesz a Fiat Pandából 24
Fotó megosztása:

Ha az ajtón lévő Trussardi feliratokból nem lenne gyanús, akkor a kerekeken és a hátsó kisablakon lévő logókból már egészen biztosak lehetünk benne, hogy minden idők legfényűzőbb Panda 4X4-esével van dolgunk, melyet akár matt vagy fényes kávé barnában is rendelhetnek a trendi Pandára vágyók. A beltérben a fekete bőr és barnás szövet kárpitozás az új, természetesen itt is nagy mennyiségben használták a Trussardi jellegzetes logóját, melyen egy agár látható.

Divatcikk lesz a Fiat Pandából 25

Alapfelszereltség a divatossá barnított Pandákban a Uconnect Mobile rendszer, valamint az automatikus vészfékező asszisztens. A motorválaszték nem túl bőséges, a vevők az 1,2-es és a 0,9 literes, turbós kéthengeres közül válogathatnak. Akár összkerék-hajtással is, ha rázós lenne az út a plázáig.

Divatcikk lesz a Fiat Pandából 26