Nagy-Britannia

Daily Mail: “Lewis Hamilton belekezdett a címvédésbe és játszi könnyedséggel, a versenyt a rajttól a célig kontrollálva nyerte meg a Stájer Nagydíjat”.
The Sun: “Lewis Hamilton a győzelemig vitorlázott az osztrák hegyek között a rajttól a célig vezetve. A címvédő a saját ligájában autózott, miután az időmérő edzésen nyújtott szenzációs teljesítményét az idénybeli első futamgyőzelmére váltotta”.
The Guardian: “Hamilton nyerte a Stájer Nagydíjat, miközben a Ferrari összezuhant. A brit címvédő a szezonbeli első sikerére váltotta a pole pozíciót, miközben Sebastian Vettel és Charles Leclerc egymással ütközött”.

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “A hatszoros világbajnok Hamilton az egy héttel korábbi, számára balul sikerült idénynyitó után egy kannibál stílusában állt rajthoz a spielbergi Red Bull Ringen. Az esős időmérőn a címvédő szinte megalázta az ellenfeleket, a futamon pedig egy pillanatra sem hagyta magát”.
Tuttosport: “Ferrari-katasztrófa a Stájer Nagydíjon. Egy ütközés Charles Leclerc és Sebastian Vettel között rögtön a rajt után azt eredményezte, hogy mindkét versenyző feladni kényszerült a futamot a Ferrari fekete hétvégéjén”.
Corriere dello Sport: “Krízis a Ferrarinál. Fekete hétvége a maranellói istálló számára. Miközben a két Ferrari már az elején kiesett, a címvédő Lewis Hamilton a pole pozícióból rajtolva és végig vezetve aratott könnyed győzelmet”.

Németország

Frankfurter Allgemeine Zeitung: “Sebastian Vettel tragédiája: a versenyautója jelenleg inkább tragikus, mint a világ által ismert Ferrari-mítosznak megfelelő. A 33 éves német kapcsolata a csapattal nem nevezhető jónak, a jövője pedig teljesen bizonytalan”.
Bild: “A Ferrari aerodinamikai fejlesztési csomagot vetett be Spielbergben, ahol a futam alatt fontos adatokhoz akart jutni, melyek segítségével javítani szeretett volna a versenyautók egyensúlyán. Ez a terv egészen pontosan két kanyarig működött”.

Spanyolország

Marca: “Hét nappal később ugyanazon a pályán már nem volt ugyanolyan izgalmas a verseny. A nagyszerű Osztrák Nagydíj után egy kevésbé érdekes és látványos Stájer Nagydíj következett, amelyen Lewis Hamilton a rajttól a célig vezetve győzött. Ez a brit címvédő 85. futamgyőzelme, és már csak hattal marad el Michael Schumacher rekordjától”.
AS: “A pole pozícióból startoló Hamilton rendbe tette az elmúlt hétvégi katasztrófát és ellenállhatatlan teljesítménnyel nyerte meg a Stájer Nagydíjat”.

Franciaország

L’Équipe: “Leclerc és Vettel már az első körben kiesett a két Ferrarival és egy olyan alagútba taszította a maranellói csapatot, amelynek kijárata napról napra messzebb kerül. Hamilton számára a Ferrari már nem is létezik, legfeljebb akkor, ha valamin viccelődni akar”.

Ausztria

Kronen Zeitung: “Egy ütközés, két zavarodott Ferrari-pilóta és kész a vörös fiaskó. Ennél rosszabbul nem is kezdődhetett volna a verseny az olasz istálló számára”.

Svájc

Blick: “A krízis a Ferrarinál egyre nagyobb! Kettős kiesés az olaszoknak, akik Spielbergben egyébként sem tudták tartani a tempót a Mercedesekkel”.