Tom Hanks az 1980-as években hívta fel magára a figyelmet Hollywoodban, annyira, hogy a ’88-as Segítség, felnőttem! című filmben olyan sikerrel formált meg egy felnőtt férfi testébe zárt kisfiút, hogy Oscar-díjra jelölték érte. Az 1990-es években már A-listás színész volt, aki igen jól is keresett, így úgy döntött, hogy beruház egy Airstream Model 34 lakókocsira.

1992-ben vette meg a színész második otthonát, ebben a csillogó luxusfémdobozban töltötte a forgatási szüneteket, itt pihent le, sok időt töltött benne. Hogy napra pontosan mennyit, azt persze nem tudni, de az biztos, hogy 18 film (például: Apollo 13, Forrest Gump, Kapj el, ha tudsz, Számkivetett, Polar Expressz) forgatásánál az Airstreamer ott volt valahol a díszletek között.

Közel 30 évig ez volt Tom Hanks mozgó otthona 2

Az utolsó film, ahová lakókocsijával ment Hanks, A kör volt 2017-ben. Ezt követően véget ért a 25 éves közös kaland, az Airstreamerhez pedig bárki hozzájuthat, feltéve, ha ő adja a kocsiért a legtöbb pénzt a Bonhams aukciósház augusztus közepi kaliforniai árverésén.

Közel 30 évig ez volt Tom Hanks mozgó otthona 3

A számos filmes utalással és relikviával megpakolt, valamint a színész által aláírt Airstreamer vételára 150 és 250 ezer dollár (45,7-76,3 millió forint) között lehet a szakértők szerint.