Az autósporttól mára szinte elválaszthatatlanok lettek a különböző luxusóragyártók, akik komplett szériákat és versenycsapatokat támogatnak. A Forma-1-ben is jelen van több különböző óragyártó, de mind közül a leghosszabb ideje a TAG Heuer található meg a királykategória környékén: a svájci cég volt már motor névadója, de a sportág hivatalos időmérő partnere is.

Elhivatottságukat azonban a legjobban a Formula 1 nevű kollekciójuk mutatja, melynek első darabja még 1986-ban jelent meg. Az idei évben is bővült a kínálat, négy különböző Formula 1-modellel.

Stílusos svájci órát kapott Verstappen 1

A képre kattintva galéria nyílik

Az órákkal a figyelmes Forma-1-nézők minden bizonnyal találkoznak majd a paddockban, ugyanis a TAG Heuer jelenleg a Red Bull támogatója. A csapat pilótája, a holland Max Verstappen legtöbbször a hazája nemzeti színében pompázó Orange Boy becenevet kapó órát fogja hordani. Az időmérő eszköz színe a hivatalos magyarázat szerint éppen olyan narancssárga árnyalatú, mint a márkaalapító dédunokájának, a jelenlegi tiszteletbeli elnök Jack Heuernek első órája.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAG Heuer (@tagheuer) által megosztott bejegyzés

Az órák nem is túl drágák, ha például a Kimi Räikkönen csuklóját díszítő darabhoz hasonlítjuk őket, de nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy kiviteltől függően 450-760 ezer forintot adjanak ki értük.