Magyarországon 1998-99 között, vagyis több mint 20 évvel ezelőtt vetítették a Dragon Ball Z animációs sorozatot. Kevesebb mint tíz évvel ezelőtt azonban újra a tévék képernyőjére kerülhetett a magyar rajongók nagy örömére. A főcím még mindig a fülünkben muzsikál. Neked nem? Segítünk:

 

A világon szétszórva fellelhető, hét darab sárkánygömböt kereső Son Goku kalandjait világszerte milliók követték figyelemmel. A Casio éppen ezért készített egy különleges, limitált szériás G-Shock karórát, így tisztelegve a sorozat előtt. A limitált szériás változat a népszerű GA-110-es modellre épül. Nagy, 3D-s hatású tokja a Dragon Ball harsány színeit és dizájnját használja.

Ha te is imádtad ezt a mesét, akkor ez az óra neked ketyeg 1

A számlapon lévő rovátkákat aranyszínű festéssel látták el. Feltűnik a számlapon a jellegzetes Dragon Ball Z logó is, szintén arany háttérrel, illetve piros betű színnel. Az óramutatót és a percmutatót körülvevő kör aranysárga színben „világít” a számlapon, megidézve ezzel a Son
Kogu által használt energia gömböket.

“A Dragon Ball Z témájú G-Shock karórából nagyon kevés darab készült. Mivel úgy alakult, hogy hazánk mindössze csak egyetlenegy darabot kapott belőle, ezért úgy döntöttünk, hogy Fortunára bízzuk, kié lesz a különlegesség. Úgy véljük, ez a legigazságosabb megoldás” – árulta el a a Casio hazai termékmenedzsere.

Az anime rajongók ugyanakkor idén nemcsak a Dragon Ball Z, hanem egy másik japán anime sorozat, a One Piece témájú karóráért is játszhatnak. Vagyis egy-egy nyertesnek biztosan a karácsonyfája alá kerülhet 1-1 G-Shock anime karóra.

Ha te is imádtad ezt a mesét, akkor ez az óra neked ketyeg 2

Nem tudod, melyik sorozat a One Piece? Segítünk képbe kerülni: