Cristiano Ronaldónak biztosan nincsenek pénzügyi gondjai. A Juventus futballistája egykoron a világ legdrágább játékosa is volt, de fizetése mellé még a szponzoroktól is jelentős összeg érkezik. A portugálok Európa-bajnoka és ötszörös aranylabdása szeret is költeni, gyakran kerül a hírek középpontjába különböző vásárlásaival.

A sztárfocista 2019 utolsó napjain megfordult Dubajban is, ahol egy sportkonferencián vett részt. Ronaldo szokásához híven ezúttal is adott a megjelenésre, talán az egész eseményen a legtöbb figyelmet ő, valamint egyik kiegészítője kapta. Ez nem is csoda, hiszen a csatár a Rolex legdrágább órájával, a GMT-Master Ice-szal mutatkozott, melynek árcéduláján 485 350 dolláros (143,4 millió forintos) vételár szerepelt 2018-as megjelenésekor.

A 18 karátos fehér arannyal és a közel 30 karátos, tökéletesen csiszolt gyémántokkal borított óra mellett más ékszereket is viselt Ronaldo, a középső és a gyűrűsujján hordott gyűrűk értéke együttesen 96,7 millió forint. A Rolex persze nem csak az alapanyagok miatt ilyen értékes, az óra hozza azt a tudást, melyet a gyártó többi termékétől is megszokhattunk. A 31 köves automata felhúzó rendszer 50 órányi energiatartalékot tud tárolni.

A világ legdrágább Rolexét viselte Cristiano Ronaldo 2

A közel negyedmilliárd forintnyi ékszernek az ára hamar visszatérülhet Ronaldónak. A focista csak az Instagram-fiókjának köszönhetően annyit keres, hogy két eladott poszttal már vissza is jöhet a drága óra és a gyűrűk vételára.