Ahogy számtalan cikkben aláhúztuk már, az autógyártók – főleg a luxusmárkák, melyek konkrét autókat csak egy igen szűk rétegnek tudnak értékesíteni – örömmel szolgálják ki különböző egyéb termékekkel, kiegészítőkkel a brand rajongóit, karácsony közeledtével pedig nyilván a teljes kínálatot megpörgetik.

Pár napja már áttekintettük a brit Bentley 2023-as „ünnepi” kollekcióját, most pedig a hipersportkocsijairól ismert Bugatti cuccai kerülnek sorra.

Kezdjük is a legolcsóbb bugattis ajándékkal: márkázott zoknit, valamint műanyag kulacsot – 50%-os akcióban – már 12,50 euróért, kék-fekete, ízlésesen brandelt baseballsapkát 14,50-ért (4700 és 5500 Ft) kapni, de vannak ezeknél sokkal látványosabb, kifinomultabb darabok is.

Karácsonyi tojás 70 millióért? Már ilyen is van 2

Kép: Bugatti

Itthon 16-21 ezer Ft-ba kerül a lego technices Bugatti Bolide, még a hétköznapi embernek is beeshet a fa alá, ráadásul fiatalnak-öregnek hosszú, tartalmas élményt jelenthet az összeszerelés.

300 euró (115 ezer Ft) a Bugatti Bolide Carbon pezsgő, mely nevéhez híven kék színű, szénszálas anyagból készült palackban érkezik.

Karácsonyi tojás 70 millióért? Már ilyen is van 3

Kép: Bugatti

449 euróért (szűk 170 ezer Ft) adják a Master & Dynamickel közösen kifejlesztett MW08-as zajkioltós, hat mikrofonnal szerelt Bluetooth-fülhallgatókat.

Karácsonyi tojás 70 millióért? Már ilyen is van 4

Kép: Bugatti

Írtunk már a Bugatti két idei napszemüveg-kollekciójáról, azokat néhány százezer forintos áron vesztegetik – más kérdés, hogy télen azért jóval ritkábban lehet rájuk szükség.

Húsvétkor van a szezonja, de a Bugattitól akár karácsonyra is vehetünk tojást: a brit luxustermék-forgalmazó, az Asprey a híres Fabergékhez hasonló, komoly ötvös-/ékszerészi munkával összehozott darabjai valahol 7 és 70 millió Ft között vannak (nyitóképünkön), nyilván ez az a szint, ahol nincs előre megírt árcímke… (NFT is jár hozzájuk, de minek?)

Karácsonyi tojás 70 millióért? Már ilyen is van 6

 

Fülhallgatóról már volt szó, de a TIDAL Bugatti Royale hangrendszere teljesen más szint: az audiospecialista cég a francia (-horvát) gyártó autói által ihletett high-end hangfalai kb. 160 millió forintnak megfelelő áron kaphatók.

Karácsonyi tojás 70 millióért? Már ilyen is van 7

Kép: Bugatti

Karácsonyra már nem jön meg, csak februári szállítással elérhető – a korábbi eresztéseket mind megvették – a Bugatti okosórája, az 1490 eurós (530 ezer Ft), VIITA-val közösen fejlesztett Ceramique Titane Edition, de ha van kb. 420 ezer eurónk (160 millió Ft) az extravagáns óráiról ismert Jacob&Co is kapható. Talán még talál egyet a 75 darabos limitált kiadású, rózsaarany tokos, a Bugattik 12 hengeres motorját idéző időmérőjéből…

Karácsonyi tojás 70 millióért? Már ilyen is van 8

Kép: Bugatti