Nem mindenki született arra, hogy nagy teljesítményű sportautókat vezessen, mégis sokakban él az a tévhit, hogy rendelkeznek az ehhez szükséges képességekkel. Ahhoz, hogy biztonságosan kordában lehessen tartani a lóerőket, nem elég padlóig nyomni a gázpedált, aki pedig megfeledkezik arról, nagy árat fizethet.

A közelmúltban ennek látta kárát egy Lamborghini: a 640 lóerős Huracán Spyder felett egy bizonytalanul bevett balkanyar után veszítette el az uralmát a sofőr, aki előbb a kocsi hátuljával találta el a falát, majd két parkoló autónak ütközött neki. Mindezt az anyósülésen ülő utasa rögzítette a mobiltelefonjával.

Az erről készült felvétel futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon – mint azt a Carscoops kiszúrta –, a baleset után pedig már csak az látszik a videón, ahogy a sofőr sántikálva és a fájdalomtól ökölbe szorított kézzel lép távolabb az autótól. Csakúgy, mint a két parkoló, a Huracán is alaposan összetört, ráadásul nemcsak hátul, hanem elöl is, ahol betört a szélvédő és mindkét légzsák kioldódott.