A héten számos izgalmas dolog történt az autózás világában, amelyről érdemes volt beszámolni. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod, összeszedtük a hét legfontosabb cikkeit a Vezessről.

Tudod, hogyan készül egy KRESZ-tábla?

Tudtad, hogy a közlekedési tábláknak is van szavatossági idejük? Gondolnád, hogy óriási munka egy szabályos útjelző tábla megszerkesztése? Most mindent megtudhatsz a táblagyártásról.

Üzent a Mol a magyar autósoknak 1

HA KÍVÁNCSI VAGY, KATTINTS A KÉPRE!

Nincs ok üzemanyagpánikra!

A MOL elnök-vezérigazgatója szerint üzemanyaghiány csak átmenetileg fordulhat elő egy-egy töltőállomáson, mennyiségi korlátozások viszont lehetnek.

Üzent a Mol a magyar autósoknak 2

A TELJES NYILATKOZATOT A KÉPRE KATTINTVA OLVASHATOD!

Elment Mekizni az 1 milliárd forintos autóval

Kínlódás a hétköznapi élet egy Bugatti Chiron volánja mögött. Amikor az egyliteres Szuszka rozsdás felnije reccsen a drive-inbe hajtva, azért kevesebb izzadságcsepp gurul végig a homlokon, mint amikor egy Bugatti Chiron gigantikus kerekei kerülnek ilyen veszélyhelyzetbe. 

NÉZD MEG A VIDEÓT:Üzent a Mol a magyar autósoknak 3

30 éve készült el az első szentgotthárdi Opel Astra

Hogyan jött létre az Opel-gyár a szögesdrót innenső oldalán? Kik rakták össze két kezükkel az első Opel Astrát? Az újkori magyar autógyártás legfontosabb dátumának (1992. március 13., péntek) akkori főszereplőivel idézzük fel a 30 évvel ezelőtti eseményeket.

Üzent a Mol a magyar autósoknak 4

KATTINTS A KÉPRE A TELJES VISSZATEKINTÉSÉRT!

Vezettük: BMW 2-es Active Tourer

Nyolc évvel ezelőtt nem hittük el, hogy a BMW ilyen autót szabadít a piacra, most pedig mégis itt van a második generáció a 2-es Active Tourerből.

Üzent a Mol a magyar autósoknak 5

KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL A TELJES TESZET!