Egy Bugatti volánja mögött sem mindig móka és kacagás az élet. A vidéki kastélyokkal felérő árszintet képviselő gépre minden parkolás, minden padka, minden tolakodó rajongó komoly értékrontó hatással lehet. 

Amikor az egyliteres Szuszka rozsdás felnije reccsen a drive-inbe hajtva, azért kevesebb izzadságcsepp gurul végig a homlokon, mint amikor egy Bugatti Chiron gigantikus kerekei kerülnek ilyen veszélyhelyzetbe. 

Márpedig a való életben rengeteg ilyen szűk hely akad, ami a 2,038 méter széles autóval komoly kihívást jelent. Parkolóházak rámpái, középkori városok szűk sikátorai és a gyorséttermek padkával körülvett autós kiszolgáló egységei mind-mind horrorrá változtatják a Chiron sofőrjének életét.

Ezt a kőkemény, lélekbe maró problémát mutatják be az alábbi videón. A főszereplő csak egy kis adag sült burgonyát szeretne, de az utánozhatatlan finomságért komolyan meg kell izzadnia. 

A Bugatti Chiron 8,0 literes W16-os turbómotorjának adatai már sokaknak ismerősek: 1500 lóerőt és 1600 Nm-t kapunk, a fordulatszám-határoló 6900/percnél avatkozik közbe. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre 2,5 másodperc alatt gyorsul. Több hűtő van benne, mint a sarki italboltban: összesen 10 darab hőcserélővel fűti a külvilágot, vízpumpája percenként 800 liternyi vizet küld át a rendszeren.

Ára kiviteltől függően 1-1,2 milliárd forint között változik, de egy megkíméltebb használt darabért elég 7-800 milliót is letenni.