Rengeteg cikk születik napról napra, hétről hétre a Vezessen, és gyakran kutatunk az archívumban, ahol rengeteg érdekes téma pihen. Te emlékszel, mi történt veled egy éve? Tudod, milyen autós hírek pörögtek akkor a neten? Mutatjuk, hogy mi miről írtunk 2021. március 05 – március 12  között a Vezessen.

Sorba állnak a gazdagok a magyar lakókamionért

Mercedes-Benz Actros 5 L FHS 2545 Lehel felépítménnyel

A Magyarországon gyártott luxus lószállító teherautók annyira népszerűek, hogy éveket kell rájuk várni a külföldi vevőknek is. Megnéztünk egyet élőben, hogy lássuk, micsoda kényelem vár a lovassport szerelmeseire.

Meg lehet büntetni egy autóst, mert túl lassan megy? 1

KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL BEMUTATÓNKAT!

Komoly tévhitet tisztázott a rendőrség

Félreértés, hogy a külföldi gyorshajtási bírságokat nem kell befizetni. Aki nem fizet, a magyar rendőrségtől fog levelet kapni.

Meg lehet büntetni egy autóst, mert túl lassan megy? 2

OLVASD EL A TELJES CIKKET, KATTINTS A KÉPRE!

Nagy baj, ha elvakít? Alfa 159 használtan

Félni kell egy szép olasz autótól?

Az utóbbi két évtizedből az olasz autóipar legnagyobb dobásai közé tartozik a 2005 és 2011 között, első vagy összkerékhajtással gyártott Alfa Romeo 159. Bármit is vennétek, próbáljatok minél többet megtudni a kinézett használt autóról, még a vásárlás előtt! A törések, a vízkár, a gazdasági totálkáros kifizetések feltérképezése fájdalmas kiadásoktól kímélhet meg benneteket.

 

Meg lehet-e büntetni, mert túl lassan hajt?

Szakértőnket kérdezte Olvasónk, aki arra volt kíváncsi, hogy kaphat-e bírságot azért egy autóvezető, mert a kelleténél lassabban vezet. 

Meg lehet büntetni egy autóst, mert túl lassan megy? 3

A VÁLASZT, A KÉPRE KATTINTVA OLVASHATOD!

Teszt: Mazda3 Sport 2,0 Skyactiv-X Edition 100

Van baja, de megigéz – Teszten a Mazda3 a benzines csodamotorral

Látva a Mazda felemelkedését és a 2010 óta gyártott Giulietta sorsát, azt kívánom az Alfának, hogy egyszer a Mazdához mérhető stratégia és termékfejlesztés álljon mögötte, ha már a FIAT nem adta el a VW konszernnek. A Mazda centenáriumára kiadott, Edition-100 nevű évfordulós modell kapcsán a márka fejlődése különösen szembeszökő, mert ez az autó ebben a formában, kivitelben, motorral a volumenmárkák autói és a prémiumtermékek között áll, de közelebb az utóbbiakhoz.

Meg lehet büntetni egy autóst, mert túl lassan megy? 4

OLVASD EL A TELJES TESZTET, KATTINTS A KÉPRE!