Gyerekként az ember nem agyal a trükkökön, élvezi az előadást. Így voltunk a Knight Rider sorozattal, ahol K.I.T.T. beszélt, ugratott, poénkodott, és magától közlekedett. Senkit sem érdekelt, hogyan oldották meg annak idején a tévések.

Felnőve viszont a régi sorozatok kulisszatitkai egyre érdekesebbek. Felmerül a kérdés: amikor nem David Hasselhoff  forgatta a kétszarvú volánt, akkor ki irányított? Akkoriban még messze nem állt ott a számítógépes grafika, hogy az autót utólag digitálisan pótolják, vagy így radírozzák ki a sofőrt. 

Felmerülhet még a távoli rádiós irányítás, de ezt megvalósítani is veszélyes és bonyolult lett volna. 

A válasz a lehető legegyszerűbb: kaszkadőr ült az autóban!

Ez jól látszik a sorozat újabban, HD minőségben élvezhető részeiben. Ami annak idején a kis katódsugárcsöves tévéken rejtve maradt, az immár jól látható. Egy ember ült a kocsiban, ülésnek öltözve. 

A sorozat kaszkadőrei erre egy speciális ülést építettek be a későbbi epizódokban. Az ülés vázát úgy alkották meg, hogy a valódi sofőr alacsonyan, rejtve kapott helyet, és a fejtámla alatt látott valamit az útból. A kormánykerék szintén egyedileg kialakított darab volt, ezeken a régi, rossz felbontású képeken nagyjából látszik a megoldás.

Kiderült a titok: így vezette magát K.I.T.T. a tévében 1Kiderült a titok: így vezette magát K.I.T.T. a tévében 2