A floridai rendőrség keresi azt a sofőrt, aki egy gyalogosátkelőnél simán elgázolta a jól látható, kezével integető kerékpárost. Egyértelműen hibás a balesetben, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a kerékpáros viselkedését sem. 

Láthatóan lett volna ideje megállni, fékezni, de inkább karlóbálással szó szerint a kocsi elé hajtott, kevés életösztönről tanúbizonyságot téve. Térde és bokája sérült a balesetben, de nem szenvedett súlyos, maradandó károsodást.

“Ne aggódj miatta, mázli, hogy életben maradtam, ne aggódj, rendben leszek így.” – írta le a baleset után elmondottakat az elütött kerékpáros, Steven Weldon a helyi sajtónak. Ennek hatására az autós úgy érezte, már nem kell megvárnia a rendőröket, mentőket, csak nem lesz baj, és elhajtott.

Ezért a rendőrök még szeretnének vele beszélgetni a baleset körülményeiről, akármit mond is ilyenkor a sérült, illik a helyszínen maradni, megvárni a hatóságot, mert ellenkező esetben a cserbenhagyás lehetősége is fennáll, függetlenül attól, mit nyilatkozott az áldozat.