Az autók halálsora nem túl szívderítő. Előbb-utóbb a legtöbb tömegmodellre ez a sors vár, egy jelentéktelen összegért még utoljára megpróbálják eladni, de valószínűleg senki sem csörgeti meg a telefont, és az autó bezúzásra kerül.

Amikor még ezernyi jobb állapotú darab fut, és a javítás költsége messze meghaladja azok vételárát, akkor az ilyen, tényleg fél lábbal a sírban lévő példányok megmentése mellett csak szentimentális indokok, esetleg személyes emlékek szólnak.

De talán mégis lát valaki fantáziát egy ilyen lehetetlen kihívásban, mint ez az 1984-es dízel Volkswagen Golf I.

Rozsdakupac darázsfészek lélekvesztő sz. rhalmaz igazi tetvedék stb stb címszóval eladó a képeken látható csodálatos VW gépjármű. Amit tudni kell lehet róla: 1.6d ájzel 17 évet állt egy pajtában de ezt nem kell magyarázzam mert a képek tükrözik az állapotát de kb 20 perc munka után beindult s szépen jár tehát indítható. Úgy tűnik élni akar de már nem ebben a testben de még lehet belőle donor szivattyúmotor kertitraktor stb.

Kipróbálni nehézkes mert a kuplung le van ragadva s az előző tulaj lopásgátló gyanánt a gázpedált eltávolította az indítókulccsal együtt ami a forgatható kormány extra kimerülését eredményezi. De ez ne legyen akadály ha kell kb 10 másodperc alatt felidegesítelek úgy, hogy 1 rántással eltöröd a kormányzárat s lehet menni vele a végtelenbe és tovább.(Főleg fék nélkül mert az is nyugdíjban van)

45 ezerért egy lélekvesztő, darázsfészek, rozsdakupac Volkswagen? 1

Beltér: Hááát úgy gondolom kinevelt néhány patkány s egér kolóniát ezzel is gazdagítva az evolúciót, futónövények maradványai még megtalálhatóak melyek igazán fokozzák a balkáni hangulatot. Figyu méhtelepre én is ki tudom vinni akármikor, köszönöm szépen ebben egyenlőre nem kérek segítséget, s valószínű így is cselekedtem volna ha nem indul be. Emiatt gondoltam úgy kap egy esélyt hátha kedvet kap valaki egy tanyabulin felgyújtani, töltésoldalában megnyelezni, vagy a mezőn ugratni egy jó félórát kb, mert sztem ennyi üzem után lehet menni utána gyűjteni a kihulló cuccokat.

Természetesen szokásos nem dohányzó rendszeresen karbantartott női tulajos villantós rocsó. (sőt a női tulajnak 2 anyja is volt! )Az autó ára kőkemény 45 ezer magyar forint. Elhiszem, hogy nem ér ennyit mert sokat kell vele dolgozni mire negyedikben felfér az utánfutóra, de ezekkel kímélj meg kérlek.

45 ezerért egy lélekvesztő, darázsfészek, rozsdakupac Volkswagen? 2

Ha megunom a hirdetést vagy letaszítom a Tajgetoszról vagy leadom a bontóba cskányt állítok bele stb stb. De még a biztos halál előtt kap egy esélyt a piacon. Teso báttya főnök kérem maradjon otthon, meg amúgy is meleg van ezért ne gyere ki a napra. Köszi, hogy elolvastad (volt egy szabad 10 percem)Üdv (Ez egy valós hirdetés tényleg eladó, semmiféle gúnyolódás vw-kkel szemben)”

45 ezerért egy lélekvesztő, darázsfészek, rozsdakupac Volkswagen? 3