Egy ideje már lehet tudni, hogy a CBS (amerikai kereskedelmi televízió és rádiótársaság) feltámasztja a legendás Magnum P.I.-t, de az új szériában már nem Tom Selleck lesz a főszereplő, hanem Jay Hernandez.

A színész nem futott be túlzottan nagy karriert eddig, olyan filmekből lehet ismerős, mint az Öngyilkos osztag, a Rossz anyák mindkét rész vagy a Hostel. Szóval ha nem növeszt sürgősen bajuszt és nem tolnak a feneke alá egy Ferrarit (ami nagy valoszínűséggel nem a 308 GTS lesz), akkor igencsak össze kell kaparnia magát, hogy megfeleljen a rajongók elvárásainak. Mindenesetre adjunk neki egy esélyt.

A készítők azt ígérik, hogy az új Magnum erősebb poszttraumatikus stressz szindrómával küzd majd, mint korábban, és sokkal több komolyabb pillanatot is kaphat. Epekedve várjuk a folytatást.

A nyolcvanas évek sorozatában egyébként egy Ferrari 308 GTS (pontosabban három) volt Thomas Magnum szolgálati autója, amit tavaly év elején árvereztek el. Az árverésre bocsátott példányban, 1984-es születése ellenére, mindössze 36 ezer mérföld, azaz 58 ezer kilométer volt.

Forrás: Vezess