Minden eddiginél fokozottabb tempóban ömlik ránk az információ a netről, és ebben az áradatban nem is akarjuk, nincs is értelme egy-egy fotó származásának utánanézni. Csak a képet értékeljük, nevetünk, vagy szánakozunk rajta, és gördítünk tovább.

Így van ez a kék Lamborghini esetén is, amit a kompozíció tett híressé. A kecskék adják a kellő pluszt, a kopár fűvel, a tökéletes elhagyatottsággal zseniálisan működik a kép. Eléri az autóbuzi szívét, és megfacsarja.

Persze jobban megnézve látszik, hogy ez biztos nem gyári Lamborghini. Csakis replika lehet, és ezzel a felismeréssel léphetnénk is tovább. Én is így tettem, de most véletlenül belefutottam a teljes sztoriba.

Ez a réten rohadó Lamborghini magyar, és nem is az aminek látszik 1

A Google utcakép nézeten jól látszik az udvar, ott a Lamborghini is, több egyéb projekttel.

Az Urbanghostsmedia.com profi roncskutató tartalmat tol, aki gerjed a rozsdás vasakra, ne hagyja ki. Akad itt minden repülőtől kezdve az emeletes buszokon át egészen az alagutakban porosodó Alfa Romeókig. Itt bukkant fel a kék Lambó is, amiről kiderül, hogy természetesen replika, de ami meglepőbb, hogy itthon készült, Magyarországon, Majosházán.

Itt működik egy cég, a Relax kft, vagyis az Autótuning Majosháza, ahol bármit megterveznek, legyártanak nekünk kevlárból, szénszálas műanyagból, üvegszálból, ha kell akár szupersportautók karosszériáit. Öntőforma akad mindenhez, legyen az Ferrari, Lamborghini, vagy AC Cobra.

Évtizedek óta űzik az ipart, az udvaron pedig rengeteg befejezésre váró projekt hever, egy ilyen volt a kék Lamborghini Diablo replika is, ami motor, váltó, futómű nélkül, üres héjként várta a szebb jövőt, amikor lefotózták. Hát így lett az elhagyott szupersportautó gyűjtemények örök darabja egy hazai replika.