Egy ausztrál férfi hátizsáknyi apróval és fejkamerával felfegyverezve indult el, hogy befizesse a 60 dolláros (12 500 forintnyi) parkolási bírságot. Nem kicsit lepődött meg az ügyintéző csaj, mikor a férfi a pultra borította táskája tartalmát. 
Az úriember nemes egyszerűséggel besétált a bankba, beváltotta apróra a büntetés összegét, és elindult, hogy kifizesse azt. Mikor szólították, megkérdezte, hogy készpénzzel lehet-e fizetni és a hölgy igennel válaszolt. A férfi beseperte az aprót egyenesen a pultba, a nő ekkor már nem volt annyira udvarias és nem akarta elfogadni. Még a biztonsági őr is odament és azt mondta, hogy vigye el pénzt a közeli bankba, váltsa be papírpénzre és hozza vissza. 
Azonban a férfi nem volt hajlandó ezt megtenni, hiszen ő kifizette a bírságot. Miután megunta a vitatkozást, távozott, a pénzt természetesen otthagyta. Sajnos bizonylatot nem kapott, ha jól láttam, így nem biztos, hogy elfogadják a büntetés rendezését. Hacsak a kis hölgy a pultban nem vesz erőt magán és számolja meg az érméket.