Fontos márka lehet a BYD a jövőben Magyarország számára. Az elektromosautóbusz-gyáruk már működik Komáromban, de már keresik a területet a személyautógyárukhoz is nálunk.

Ugyanakkor a jelenlegi modelljeik forgalmazása éppen most indul el hazánkban. A BYD Dolphin, Atto 3 és Seal lesz elérhető a hazai piacon, amiknek az árait éppen kedden, azaz ma tették közzé egy sajtótájékoztatón.

A BYD Seal esetén 18 144 900 forint az alapár a Desing kivitel esetén, az Atto 3 legolcsóbb Comfort verzióban 13 997 900 forintért vihető haza, a Dolphin pedig 10 978 900 forinttal a kínálat legolcsóbb modellje, Active kivitelt választva.

Az egyik, már kijelölt kereskedőnek, a Duna Autónak köszönhetően mi már az említettek közül kettőt meg is nézhettünk közelről korábban. Végignyomkodtuk bennük, amit csak lehetett, és hogy első kézből megmutassuk nektek is, forogtak a kameráink!

 

A BYD értékesítése október közepén három személyautóval és egy furgonnal kezdődik meg hazánkban. A képek alatti linkek részletes bemutatót olvashattok az autókról.

BYD Seal

Beültünk és végignyomkodtuk az új kínai autót Budapesten! 2

BYD Atto 3

Beültünk és végignyomkodtuk az új kínai autót Budapesten! 4

BYD Dolphin

Beültünk és végignyomkodtuk az új kínai autót Budapesten! 6