Senkinek nem jó, ha egy fényszóró csak homályosan dereng. Ha már nem látni a belsejét, az azt jelenti, hogy a fény sem jut ki rajta rendesen, nem fogunk látni vele a sötétben úgy, ahogyan kellene. A megoldás viszont nem csak az, hogy méregdrágán kicseréljük a fényszórókat újra. Most megmutatjuk, hogyan varázsolja újjá egy profi polírozó a teljesen tönkrementnek tűnő fényszórót. A Berecz Polír Garázsban jártunk, hogy megnézzük, hogyan történik a lámpapolírozás, mert ez igazi Mestermunka!

Ez a Mestermunka, a Vezess legújabb videós sorozata, amiben azt mutatjuk meg nektek, hogyan csinálják a szakemberek. Műhelytitkoknak, műveleteknek, folyamatoknak járunk utána. Benézünk a legmodernebb autóipari fejlesztések mögé, megnézzük hogyan lesz régi alkatrészből új, megmutatunk olyan munkafolyamatokat, amilyeneket még nem láttál. Érdekel, hogy mi történik az autóddal és annak alkatrészeivel egy szerelőnél? Akkor nézd a Mestermunkát!

Jelentkezz!

A Mestermunka videósorozatunkban az autóipari szegmens minden részletét szeretnénk megmutatni. Legyen az felújítás, fejlesztés, gyártás, tesztelés, szerelés, minden érdekes lehet, ami az autóval történik! Ha ilyen helyen dolgozol és megmutatnád, hogyan csináljátok, írj nekünk a mestermunka@vezess.hu címre!