Az illat a Trussardi márka hagyatékaira építve egy modern világot tár elénk. Eddig felfedezetlen területekre evez, egyszerre modern és hagyományőrző. Olyan férfi­ illata, aki sosem unatkozik, pozitív energiák éltetik és örök optimista. A Trussardi Riflesso az az energia, ami a proaktív férfit hajtja, az az ösztön, mely céljai felé vezeti.

AZ ILLAT

A keleties-fás illat igazán férfias világot képvisel, melyben az aktív, sportos ele­mek és az elegancia jegyei keverednek. A bergamott, pink grapefruit és zöldalma együttese olyan férfit testesít meg, aki számára a sport egy életforma, az önbizalom kifejezése. Természetes eleganciát köl­csönöz a muskátli, az ibolyalevelek és a levendula akkordja, miközben a hagyományos jegyeket képviselő olasz bőr, vetiver és tonkabab teszi teljessé az illatot az alapjegyben. A karizmatikus és férfiasan érzéki olasz kultúra tükröződik benne.


A FÉRFI AZ ILLAT MÖGÖTT

A Riflesso olyan férfinak szól, aki természetéből fakadóan sikeres személyiség és vezetésre született. Saját törekvései vezérlik, a modernitás átszövi mind a munkáját, mind a magánéletét. Ő egy olyan férfi, aki imádja a kihívásokat, mert azok a személyes fejlődésében segítik, és meg van benne az energia, hogy legyőzze az élet támasztotta váratlan helyzeteket és akadályokat. Bátor és lázadó személyiség, tele van energiával és pozitív gondolatokkal.


A CSOMAGOLÁS

Gondosan kidolgozott, egyszerű mintázatú design, mely megtartja az illat ergonomikus, férfias jellegét. A Riflesso olyan üveget és kupakot kapott, mely a tradíció és innováció ötvözete, pont, mint maga az illat. Az üveg bordázott felülete egy autó hűtőrácsát szimbolizálja, erős és férfias részlet, melyet kissé lágyít a kormányt ábrázoló fém kupak. Az eredmény egy ikonikus, modern mégis hagyományos üveg. Felidéz egy régi emléket, mely új értelmet nyer és új lendületet ad.