Az illat a Trussardi márka hagyatékaira építve egy modern világot tár elénk. Eddig felfedezetlen területekre evez, egyszerre modern és hagyományőrző. Olyan férfi­ illata, aki sosem unatkozik, pozitív energiák éltetik és örök optimista. A Trussardi Riflesso az az energia, ami a proaktív férfit hajtja, az az ösztön, mely céljai felé vezeti.

Tradíció olasz módra (X) 1

AZ ILLAT

A keleties-fás illat igazán férfias világot képvisel, melyben az aktív, sportos ele­mek és az elegancia jegyei keverednek. A bergamott, pink grapefruit és zöldalma együttese olyan férfit testesít meg, aki számára a sport egy életforma, az önbizalom kifejezése. Természetes eleganciát köl­csönöz a muskátli, az ibolyalevelek és a levendula akkordja, miközben a hagyományos jegyeket képviselő olasz bőr, vetiver és tonkabab teszi teljessé az illatot az alapjegyben. A karizmatikus és férfiasan érzéki olasz kultúra tükröződik benne.

Tradíció olasz módra (X) 2


A FÉRFI AZ ILLAT MÖGÖTT

A Riflesso olyan férfinak szól, aki természetéből fakadóan sikeres személyiség és vezetésre született. Saját törekvései vezérlik, a modernitás átszövi mind a munkáját, mind a magánéletét. Ő egy olyan férfi, aki imádja a kihívásokat, mert azok a személyes fejlődésében segítik, és meg van benne az energia, hogy legyőzze az élet támasztotta váratlan helyzeteket és akadályokat. Bátor és lázadó személyiség, tele van energiával és pozitív gondolatokkal.

Tradíció olasz módra (X) 3


A CSOMAGOLÁS

Gondosan kidolgozott, egyszerű mintázatú design, mely megtartja az illat ergonomikus, férfias jellegét. A Riflesso olyan üveget és kupakot kapott, mely a tradíció és innováció ötvözete, pont, mint maga az illat. Az üveg bordázott felülete egy autó hűtőrácsát szimbolizálja, erős és férfias részlet, melyet kissé lágyít a kormányt ábrázoló fém kupak. Az eredmény egy ikonikus, modern mégis hagyományos üveg. Felidéz egy régi emléket, mely új értelmet nyer és új lendületet ad.

Tradíció olasz módra (X) 4