A Vezess Futam legfrissebb indulója, Benkő Dániel médiateljesítményéről lehet vitatkozni. Szoktak is. De mivel manapság ő az egyik legjobban pörgő celebritás, akár így, akár úgy, nagy öröm számunkra, hogy mi is foglalkozhatunk vele, de legalábbis autójával.

Egy izgalmas, de sokakat bosszantó emberről és autójáról szóló videó elé
A vezess.hu egy autós magazin, igyekszünk átfogóan feldolgozni azokat a témákat, amik érdekelhetik a Homo Sapiens Autosiensist. És bár Benkő Dániel médiateljesítménye, meg ez a mostani celebvilág úgy általában tényleg kelt visszás érzelmeket minden normális emberben, úgy gondoltuk, érdekes téma, hogy hogyan viszonyulnak az Autóhoz olyan emberek, akiket jellemzően másról ismerünk. Főleg ha még van egy ilyen szép öreg Mercije is!

Hát ezért készült ez a cikk, ez a film. És reméljük, sikerül majd az obligát felháborodás után azt is elérnünk, hogy olvasóink lássák: nem a szenzációra megyünk rá ezekben a kis anyagokban, hanem arra, hogy amikor valaki épp nem egy nyögvenyelős celebműsorban erőlködik, vagy szépségversenyt nyer, netán tévéműsort vezet, hanem autózik, akkor milyen ember? Benkő például kifejezetten kellemes csalódás, nemde?
Rácz Tamás főszerkesztő

Benkő Dániel szóban mondja el…

a videó a hirdetés után indul

Mercedes-Benz W116-os 450 SEL

Benkő a leselejtezett kocsit egy zöldségestől vette hat éve, potom 350 ezer forintért. Ha igaz a fáma, a kocsit anno Kádár János is hajtotta. A V8-as motor kicsit sokat evett, ezért (nem Kádárnál) bekerült egy 100 literes gáztartály a csomagtartóba, de a karosszéria és a váltó is felújíttatott, ami még vagy hatszázezer forintba fájt.

A dédelgetett modell remek szolgálatot tesz a különc művésznek, új autóra semmi pénzért nem cserélné.

Nem megy rosszul a V8-as
Nem megy rosszul a V8-as

Benkő Dániel és a Kádármerci

Benkő Dániel és a Kádármerci

Nem megy rosszul a V8-as
Egy zöldségestől vette
Kádár János autója volt
32 éves a kocsi
Megőrzi az utókornak
Antik darab
Mercedes-Benz W116-os 450 SEL
Luxusautó százezrekért
Benkő Dániel és a Kádármerci 30
Még a 100 literes gázpalack mellett is maradt hely
Íme a kocsim
Ez itt a motor
Automata
Ósdi, de működő alkatrészek
Mit talált?
Benkő Dániel és a Kádármerci 37
Benkő Dániel és a Kádármerci 38
Benkő Dániel és a Kádármerci 39
Benkő Dániel és a Kádármerci 40
Fotó megosztása:

Egy zöldségestől vette

Egy zöldségestől vette