A Vezess Futam legfrissebb indulója, Benkő Dániel médiateljesítményéről lehet vitatkozni. Szoktak is. De mivel manapság ő az egyik legjobban pörgő celebritás, akár így, akár úgy, nagy öröm számunkra, hogy mi is foglalkozhatunk vele, de legalábbis autójával.

Egy izgalmas, de sokakat bosszantó emberről és autójáról szóló videó elé
A vezess.hu egy autós magazin, igyekszünk átfogóan feldolgozni azokat a témákat, amik érdekelhetik a Homo Sapiens Autosiensist. És bár Benkő Dániel médiateljesítménye, meg ez a mostani celebvilág úgy általában tényleg kelt visszás érzelmeket minden normális emberben, úgy gondoltuk, érdekes téma, hogy hogyan viszonyulnak az Autóhoz olyan emberek, akiket jellemzően másról ismerünk. Főleg ha még van egy ilyen szép öreg Mercije is!

Hát ezért készült ez a cikk, ez a film. És reméljük, sikerül majd az obligát felháborodás után azt is elérnünk, hogy olvasóink lássák: nem a szenzációra megyünk rá ezekben a kis anyagokban, hanem arra, hogy amikor valaki épp nem egy nyögvenyelős celebműsorban erőlködik, vagy szépségversenyt nyer, netán tévéműsort vezet, hanem autózik, akkor milyen ember? Benkő például kifejezetten kellemes csalódás, nemde?
Rácz Tamás főszerkesztő

Benkő Dániel szóban mondja el…

a videó a hirdetés után indul

Mercedes-Benz W116-os 450 SEL

Benkő a leselejtezett kocsit egy zöldségestől vette hat éve, potom 350 ezer forintért. Ha igaz a fáma, a kocsit anno Kádár János is hajtotta. A V8-as motor kicsit sokat evett, ezért (nem Kádárnál) bekerült egy 100 literes gáztartály a csomagtartóba, de a karosszéria és a váltó is felújíttatott, ami még vagy hatszázezer forintba fájt.

A dédelgetett modell remek szolgálatot tesz a különc művésznek, új autóra semmi pénzért nem cserélné.

Egy zöldségestől vette

Egy zöldségestől vette