A frissen bemutatott Tesla Cybertruck érkezésére nagyon sokan vártak már régóta. Kétségtelenül közöttük volt az Unplugged Performance nevű kaliforniai Tesla-tuner, hiszen – amint a premier után  alig néhány órával közzétett tartozékcsomagjaik is mutatják – komoly energiát és pénzt öltek abba, hogy kiszolgálják a vásárlókat.

Épp csak megjelent, máris tuningolják a Cybertruckot 1

Az Up Invincible névre keresztelt kollekció elemei elsősorban terephasználatra, túrázásra teszik alkalmassá a nemesacél panelekkel burkolt pickupot. A platófalra erősíthető, Molle rendszerű rögzítőrendszer táskák, zsebek, tárolók és általában mindenféle katonai és bushcraft tartozék biztonságos szállítását teszi lehetővé. Hasonló célt szolgál a platón elhelyezhető, moduláris fiókrendszer, illetve a kerékpárok, sílécek és egyéb méretes szállítandók elhelyezésére szolgáló keresztlécek.

Épp csak megjelent, máris tuningolják a Cybertruckot 37

 

Aztán vannak kifejezetten offroad célú kiegészítők: beadlock kerekek (amelyeknél az abroncsot csavarok rögzítik a felnire, így extrém alacsony nyomáson is használhatók, ha havon vagy homokon szeretnénk közlekedni), emelt futómű, acél lökhárítók, küszöbvédő elemek és gallytörő rácsok, szénszálas karosszériapanelek, fenékvédő páncélzat… van itt minden, amivel az elektromos pickup használati értékét, és talán az értéktartását is javíthatják a tulajdonosok.