A 136 lóerős BMW X2 sDrive 18i alapmodelltől a 220 lóerő rendszerteljesítményű BMW X2 xDrive25e plug-in hybriden át a 306 lóerős, összkerékhajtású X2 M35i sportverzióig minden motorváltozatban megrendelhető a vadonatúj Edition Goldplay limitált széria.

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 1
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 2

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 11
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 12
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 13
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 14
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 15
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 16
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 17
Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 18
Fotó megosztása:

A modell merészen alkalmazza az aranyszínű részleteket, a hűtőrács dupla keretétől a visszapillantó tükrök házán át a kerékküllők díszítéséig. Az utastérben az elmaradhatatlan dekorhímzések mellett a műszerfalon is látható néhány aranyszínű vonal (ezeket most először lézergravírozással vitték fel), illetve a küszöb világító betétje is aranyos fényben ragyog.

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 19

A kivitel alapértelmezésben tartalmazza az M Sport felszereltségi szint jellemzőig, a 10 mm-es futóműültetéstől a sport kormánykeréken át az aerodinamikai csomagig.

A képeken látható San Remo metálfényt kizárólag ebben a konfigurációban kapja meg az X2.

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 20

Más tónusokban is megrendelhető a Goldplay csomag, fehér, kék, fekete és szürke szín mellett számos BMW Individual árnyalat is kérhető, de az arany és a zöld olyan jól mutat egymás mellett, hogy hacsak nem allergiás valaki a kelta mitológiára, kötelezővé tennénk a választását (főleg, mert vannak olyan fényezések, amelyekről lehagyják az arany részleteket, illetve bármelyik szín kérhető azok nélkül – de akkor meg mi értelme az egésznek?!).

Tündérkirálynak öltözött ez a BMW 21