Az ausztrál kék levelibéka (Ranoidea caerulea), a Hawaii szigetén honos Ōhi‘a lehua örökzöld növény (Metrosideros polymorpha) és a Latin-Amerikában élő pillangó, a Rhetus periander adta az ihletet a Rolls-Royce legújabb színkollekciójához.

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 1

A Wraith kupé, a Dawn kabrió és a Cullinan szabadidőjármű Black Badge kivitelére épülő limitált szériát nem az átlagos Rolls-Royce-vásárlóknak szánják, ezért mindössze négy-négy darab készül az autókból. A képeken mindegyikből az első példány látható, amelyeket már konkrét ügyfelek megrendelésére gyártottak le.

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 27

A neonzöld Wraith Scivaro-szürke bőrkárpitozást kapott, amelyet a karosszériával azonos tónusú Lime Rock-zöld öltések és szegés díszít.

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 28

Az Eagle Rock-piros árnyalatra fényezett Dawn Selby-szürke bőrüléseit Koi-piros öltések és szegés dobja fel.

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 29

A Cullinan Mirabeau-kék karosszériáját kontrasztos Arctic-fehér bőrkárpitozás teszi még ragyogóbbá; a Lime Rock-zöld öltések és szegés a fehér bőrön is jól mutat.

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 30

A karosszéria harsány színe mindhárom autónál visszaköszön a műszerfalon, méghozzá egy különleges, látványos grafika képében.

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 31

Emily minden esetben fekete

Luxusautó nem volt még ennél harsányabb 32

Nem először kísérletezik extrém árnyalatokkal a Rolls-Royce: 2019-ben pasztellszínben mutattak be egy-egy Ghost, Wraith és Dawn modellt.