Mi, a Vezess csapata fontosnak tartjuk, hogy segítsük a járvány terjedésének lassítását azzal, hogy otthonmaradásra, megértésre és felelős közlekedésre biztatjuk olvasóinkat, akik szeretnek autózni, utazni. Mi is ilyenek vagyunk, de most otthon maradunk, így vigyázunk családunkra, szeretteinkre. Csak a legszükségesebb esetben mozdulunk ki.

Bár a hírek most nem elsősorban új modellekről, sokkal inkább gyárleállásokról, elhalasztott autóbemutatókról szólnak, a Vezess alapvető hitvallása, hogy csak hiteles forrásból származó és tényszerű cikkeket jelentet meg, a jelenlegi helyzetben sem változik.

Mára több mint 200 000 Facebook- és több mint 64 000 Youtube-követővel egy összetartó autórajongó közösséget sikerült építenünk, akikkel együtt szomorkodunk Forma-1-es és más versenyek lemondása miatt, de támogatjuk a szervezők ez irányú lépéseit az emberek védelme érdekében.

Kapcsolatban vagyunk a hivatalos szervekkel, így első kézből számolhatunk be a vírust illetően azokról a hírekről, amelyek az autókat, a közlekedést, az áruszállítást és autózás világát érintik. De igyekszünk menedék is lenni az autózás szerelmeseinek, szórakoztató, érdekes témákat feldolgozva a nagyvilágból.

Két új megoldást indítunk el. Az egyik a Carantén, a Vezess új közössége a Facebookon. Ide várjuk a történeteiteket, képeiteket arról, hogy mit csináltok otthon az autótokkal mindaddig, amíg újra lesznek találkozók, amíg újra szabadon róhatjuk kedvenc útjainkat. Ezen a linken tudtok csatlakozni csoportunkhoz.

A #parkoljle rovatba pedig összegyűjtjük a koronavírus-járvány kapcsán az autókat, a közlekedést érintő híreket információkat.  Itt is számítunk a közösségre. Akiknek mindenképpen el kell menniük hazulról, azoktól várunk képeket, beszámolókat arról, amit az utakon tapasztalnak. Ha írnál nekünk akkor küldj Facebook üzenetet használva,  ezen a linken.

#parkoljle

A Vezess csapata

 

———————————————————————————————————————-

Figyelem! A fotó, videót beküldő személy tudomásul veszi és szavatolja a Jogi nyilatkozatok pontban alábbiakban kifejtetteket, és a fotó, videó elküldésével azokat automatikusan elfogadja.

Jogi nyilatkozatok:

  • Amennyiben Ön a szerkesztőség számára személyes adatot, képmást, magánéletre vonatkozó információt ad át, szavatolja, hogy a beküldött kép(ek), videó(k), szövegek személyiségi jogot nem sért(enek), a közreműködők és az érintettek hozzájárulását bizonyítható formában beszerezte, és szavatolja, hogy rendelkezik a fotó(k), videó(k) átdolgozást (szerkesztést, vágást) is lehetővé tevő felhasználásának jogával, amelyet a Central Médiacsoport Zrt. számára a Vezess weboldalán és közösségi média felületein történő nyilvánossághoz közvetítés céljára átadhat.
  • Szavatolja továbbá, hogy a videó elkészítése illetve nem ütközik semmilyen jogszabály vagy a készítés helyszínén érvényes helyi utasítás, szabályzat rendelkezéseibe, és amennyiben magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság bármilyen igényt támaszt, illetve eljárást indít, köteles az érintett személyektől és a szerzői jogosult fotóstól beszerzett hozzájárulást eredeti példányban rendelkezésünkre bocsátani, továbbá minden általunk megkövetelt intézkedést megtenni, és megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben ér minket.

A hozzájáruló nyilatkozat minták elérhetőek itt:

A videón szereplő személy(ek) hozzájáruló nyilatkozata:hozzajarulo-nyilatkozat-vezess(PDF)

A videót készítő személy hozzájáruló nyilatkozata: fotos-nyilatkozat-vezess (PDF)

A beküldő nevét, e-mail címét, telefonszámát és egyéb személyes adatát nem hozzuk nyilvánosságra, azonban visszaélés gyanúja esetén, vagy egyéb jogilag releváns helyzetben ezen adatokat a helyzet tisztázása, a Central Médiacsoport Zrt., illetve bármely érintett személy jogai és érdekei érvényesítése érdekében is kezeljük, és szükség esetén a hatóságoknak, igazságszolgáltatási és rendvédelmi szerveknek átadjuk.

A felhasználási jogosultságért sem a beküldésre kerülő anyagokban szereplő személyeknek, sem az annak elkészítésében közreműködő személyeknek sem a beküldéskor, sem a későbbiekben semminemű anyagi és nem anyagi ellenszolgáltatást nem áll módunkban adni. Kérjük, ezt tartsátok szem előtt!

A beküldött  felhasználói tartalmaknak a Vezess Felhasználási Feltételeiben  részletezett tartalmi szabályoknak meg kell felelniük!