Nem csak nagyvállalatoknak!

A Budget Magyarországnak köszönhetően a kis- és középvállalkozások is kedvező konstrukció keretében juthatnak gépjárműhöz. A céges autók flottakezelő céghez történő kiszervezése akár már egy autó esetében is rengeteg előnnyel jár a vásárlással szemben. Mégis sokan tartanak tőle és úgy gondolják, a megvásárlás kedvezőbb lehet számukra. A leggyakrabban felmerülő félelmek között szerepel, hogy túl költséges, komplikált és nagy kockázattal jár (3K).

Pedig épp ellenkezőleg! Tartós bérlet esetén havidíj elszámolható ráfordításként és a saját vásárlással ellentétben az ügyfelek pénze nem a gyorsan amortizálódó gépkocsikban van lekötve, hanem kamatozik, így beforgatható a vállalkozás alaptevékenységébe, illetve fejlesztésébe.

Ezen felül előre kiszámíthatóak a költségek és biztonságot ad az is, hogy egy szakmailag hozzáértő csapat kezében van a cég autóparkja. Gondoskodik a kárrendezésről, ideiglenes bérautót biztosít egy esetleges baleset esetén, intézi a revíziós szervizeket, a szezonális gumicseréket, ezzel pedig sok időt és költséget takarít meg ügyfeleinek.

A Budget Magyarország országosan lefedett szervizhálózattal és megbízható partneri kapcsolatokkal rendelkezik, így nem csupán a fővárosban, de vidéken is elérhető szolgáltatásuk.

 

Céges autóval jutalmazni a jó munkaerőt? Igen! (X) 1

 Milyen autók választhatók?*

A kérdésre a válasz egyszerű: gyakorlatilag bármilyet. Alapvetően kétféle forrásból juthatnak autóhoz a Budget Magyarország bérlői – tetszőleges futamidőre. Az egyik lehetőség az, hogy az ügyfél kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb megoldást a meglévő, 500 járművet számláló Rent-a-Car flottából, melynek nagy előnye az azonnali rendelkezésre állás. A másik megoldás pedig az, hogy az ország területén található bármelyik – hivatalos márkakereskedéssel rendelkező – márkából választ teljes mértékben testreszabott konfigurációt.

 

Céges autóval jutalmazni a jó munkaerőt? Igen! (X) 2

A vállalati autó ösztönző erő is

Manapság egyre nagyobb harc folyik a kvalifikált munkaerőért, így a munkaadóknak minden eszközt meg kell ragadniuk, hogy kiválasszák a megfelelő kollégákat, majd meg is tartsák kulcsembereiket. Béren kívüli juttatásként céges autót biztosítani a dolgozók számára motiváló erőként is hathat, mert a megbecsültség érzetét kelti a munkavállalókban, így ezt minden cégnek érdemes megfontolnia, ha lehetősége van rá.

 

További információk flottamegoldásokról a Budget Magyarország weboldalán.