Magyarországon kizárólag a Spíleren  követhetik élőben, a Premier League mérkőzéseit. Az angol első osztályú labadarúgó bajnokság hosszú évek óta a világ legértékesebb sorozata, amelyben egyedülálló módon  minden évben öt-hat élcsapat is küzd a bajnoki címért. Az elmúlt években a sztárjátékosokat a sztáredzők is követték a ligába, ma már nemcsak a pályán zajlik a jól megszokott lüktető küzdelem, hanem a taktikai hadszintéren is.  Minden fordulót követően másfél órás gólösszefoglaló műsorral, keddenként pedig a brit football kulisszái mögé kalauzoló  „Britannia, egy hét a szigeten” című  szórakoztató háttérműsorral jelentkezik a csatorna.

Spíler1 TV, prémium tartalmak a javából (x) 1

Hasonlóan a Premier League-hez , az észak-amerikai profi jégkorongliga, vagyis az NHL kőkemény küzdelmeit is csak a Spíleren láthatják a jégkorong szerelmesei. Látványos gólok, szemkápráztató cselek és óriási bunyók. A világ 31 legjobb csapata csap össze a legnépszerűbb jégkorong kommentátorok tolmácsolásában napról napra a rájátszásba jutásért, majd a végső győzelemért, azaz a Stanley-kupáért. Az élő meccsek mellett naponta jelentkezik az NHL On The Fly magazin, amelyben a játéknapok összes gólját megmutatjuk.

A csatorna kínálatában kiemelt szerepet kapnak a motorsportok. A V8 Supercars sorozat, Rallycross- világbajnokság, MotoGP, WorldSuperbike és Speedway salakmotor világbajnokság is itt kerül képernyőre. Az élő MotoGP versenyeket  a Spíler Motorsport HD project élő műsora, a GP STUDIO LIVE-követi végig meglepetésvendégekkel, szakértő véleményekkel, jó hangulattal és izgalmas háttértatalommal.

Spíler1 TV, prémium tartalmak a javából (x) 2

A Spíler a fent említett sportműsorokon  kívül  még számos férfiakat célzó ismeretterjesztő műsor várja a nézőket illetve web- és Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalommal, cikkekkel, beharangozókkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak az érdeklődők.

A jövő pedig még ennél is fényesebb, mert tovább bővül a cégcsoport sportportfóliója jön Spíler 2 és a 3.  A Bajnokok Ligája, a Premier League, az NHL és a Moto GP utánt a top európai labdarúgó bajnokságok közül az elmúlt tíz év valamennyi Aranylabdását felvonultató spanyol La Liga és az örök népszerűségnek örvendő  olasz Serie A is a TV2 Csoport kínálatát erősíti ősztől.