Brit zászló a tetőn? Még szép! Akár a vászontetőn is? Hát persze! No és a hátsó lámpán, vagy a műszerfalon, ráadásul megvilágított kivitelben? A 2018-as modellfrissítés után már ezek a stíluselemek is csinosítják a Mini-vásárlók autóit.

Persze fontosabb az új Mátrix LED fényszóró, amely kitakarja a szembe jövő járművet, miközben környezetét maximális erővel világítja meg, vagy a decemberben már beharangozott, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó, vagy a megnövelt nyomatékú, csökkentett fogyasztású alapmotorok.

Karakteresebb és okosabb lett a Mini 2

De mégis, koncentrálunk a lényegre: megújult a márkaembléma, vannak új karosszériaszínek és bőrkárpitok meg belső színharmóniák, lecserélték a kormánykereket, és ahogy arról a napokban beszámoltunk, a vezeték nélküli telefontöltővel együtt talajra vetítős funkcióval gyarapodott a Mini személyre szabási csomagja.

Karakteresebb és okosabb lett a Mini 3

Ami viszont tényleg fontos, még ha csak az autóiparban számít is újdonságnak: a Mini olyan jeladós címkéket kínál, amelyeket poggyászunkra aggatva nyomon tudjuk követni azok helyét, így nem a szállodában jövünk rá, hogy otthon maradtak a gyerekek táskái.

Karakteresebb és okosabb lett a Mini 4

Ha a videókat is megnéznéd, kattints ide!