Nemrég azzal viccelődtünk, hogy furgont épített a Lexus. Akkor mi voltunk lükék, most viszont valóban luxusáruszállító készült, igaz, nem Amerikában, hanem Angliában.

A Land Rover Discovery Commercial kétszemélyesre redukált utastere mögött rács feszül, a mögött meg 1856 liternyi raktér. A padlót síkba emelték, és kopásálló felületet helyeztek be. 1635 x 939 x 1411 mm a raktér – nem épp raklap-konform, de azért jó sok minden elfér benne.

A minden bizonnyal adózási megfontolások miatt kezdeményezett furgonosítás minden egyéb szempontból érintetlenül hagyta a Discovery funkcióit. Megmaradt a légrugózás, az összkerékhajtás felezővel és központi differenciálzárral, az automata váltó, a teljes méretű pótkerék.

Elkészült a világ legfényűzőbb áruszállítója 2

Alapfelszerelés az InControl Touch Pro multimédiás rendszer, a raktér ajtaját motor nyitja, és az összes vezetőtámogató rendszer is rendelkezésre áll.

A Discovery Commercial még a felszereltségi szintekben sem kényszeríti kompromisszumra a vevőt, S, SE és HSE kivitelben elérhető, a 2.0 SD4 és a 3.0 TD6 motorokkal.

a videó a hirdetés után indul