Nagy-Britannia, The Sun:
„Lewis Hamilton sírva fakadt, miután a telt házas Brit Nagydíjon történelmet írt. Minden szurkoló talpra ugrott, amikor Hamilton áthaladt a célvonalon.”

Daily Mail:
„Lewis Hamilton örömében és megkönnyebbülten könnyezett. 945 hosszú nap után szerezte meg pályafutása 104. futamgyőzelmét.”

The Guardian:
„Lewis Hamilton nehéz körülmények között aratott történelmi győzelmet Silverstone-ban, ezzel végre véget ért a két és fél éve tartó ínséges időszak.”

The Independent:
„A Forma-1 legsikeresebb versenyzőjének szinonimája. Mindig talpra áll. Az elmúlt 31 hónapban az ilyen napokról való álmodozás éltette.”

Mirror:
„Az esős futam végén eloszlottak a felhők és kisütött a nap. Hamilton elhaladt a kockás zászló mellett és hallhatóan sírt, amikor a rádión megköszönte csapatának a munkát.”

Ausztria, Kurier:
„Először a holland, majd az osztrák himnusz – az osztrák futballszurkolók ebben reménykedtek ezen a hétvégén és a Brit Nagydíjra is ezt tervezte a Red Bull. Az osztrák válogatott álmai már kedden szertefoszlottak, a Forma-1-es csapaté pedig vasárnap.”

Kleine Zeitung:
„Lewis Hamilton és Silverstone – ez egy különleges szerelmi kapcsolat immár 16 éve. Az akkor 23 esztendős brit pilóta 2008. július 6-án ünnepelt először hazai közönség előtt, most pedig már hétszeres világbajnokként kilencedszer nyert. A 39 éves versenyzőnek ez a siker is ugyanolyan különleges lehet, mint az első volt.”

Nyári mese a Forma-1-ben, a király visszatért! 2

Svájc, Blick:
„Nyári mese a Forma-1-ben: 56 nyeretlen futam és 2021. december 5. óta először Lewis Hamilton ismét a dobogó tetején. A 104. GP-siker.”

Spanyolország, Sport:
„Közel három év telt el Lewis Hamilton mindeddig utolsó győzelme óta.”

As:
„Hamilton megerősítette legenda-státuszát.”

Marca:
„Lewis Hamilton két és fél év böjt után visszatért a Forma-1 tetejére. A hétszeres világbajnok igazi fesztiválhangulatban diadalmaskodott Silverstone-ban.”

El País:
„Hamilton viharos sikerrel újjászületett Silverstone-ban.”

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
„Ismét Lewis Hamilton a király. Kilencedszer nyert Silverstone-ban, ami abszolút rekord.”

Tuttosport:
„Szuper-Hamilton diadalmaskodott Verstappen előtt.”

La Repubblica:
„A király. Lewis ünnepelt uralkodóként tért vissza hazájába. Hamilton 164 ezer, rá váró szurkoló előtt nyert Silverstone-ban. A kockás zászlót Brian May, a Queen gitárosa lengette.”

Franciaország, L’Équipe:
„A király visszatérése. A legendákat tisztelni kell és soha nem szabad őket temetni.”