A Red Bull botránya kapcsán az energiaitalos csapat minden kulcsemberét szóba hozták már a riválisokkal. Nem volt ez alól kivétel Max Verstappen sem, de a főtervező Adrian Newey távozása is téma volt.

A szakember nevét két lehetséges célcsapathoz fűzték: az egyik a Ferrari volt, a másik pedig az Aston Martin. Velük kapcsolatban olyan nagy volumenű tervek is elhangzottak, minthogy a főszponzor Aramco a szaúdi olajpénzből simán kivásárolná a Red Bulltól Newey-val együtt Verstappent is, így egy világverő csapat állhatna újra össze, csak éppen zöld színben.

A hétvégi Japán Nagydíjon Newey leigazolásáról megkérdezték a csapatfőnököt is. A Mike Krack irányította csapat az elmúlt időszakban sokat erősödött személyzeti fronton is: egyik legnagyobb fogásuk, Dan Fallows épp a Red Bulltól érkezett.

Krack épp erre hivatkozva zárta rövidre a témát. „Erős technikai csapatunk van Dannel, Tommal [McCullough – teljesítménymérnök] és Lucával [Furbatto – mérnökigazgató]. Nemrég csatlakozott Bob Bell is, úgyhogy elégedettek vagyunk a jelenlegi helyzetünkkel” – fogalmazott a luxemburgi csapatfőnök.